Dette kan medføre at enkelte funksjoner ikke fungerer som de skal i perioder. Dersom du opplever problemer er det fint om du kan gi oss beskjed her. Vi beklager de ulempene det kan medføre deg som kunde.

Cottage cheese scones

Tidsbruk 35 minutter
5 ingredienser
122 planlagt
Cottage cheese scones
Legg oppskrift
i handlelapp
Lyst på noe godt til frokost, kveldsmat, eller ved siden av suppe eller salat? Prøv scones på denne måten. Superenkle å lage, og litt mer mettende enn annet bakverk fordi de inneholder cottage cheese som er rik på protein.

Velg antall personer

2 voksne
2 barn

Ingredienser

250 g
Cottage cheese
6 dl
Skummet melk (eller biola/skummet kulturmelk)
12 dl
Hvetemel (bruk gjerne finmalt sammalt hvete)
3 ss
Smør eller margarin
2 ss
Bakepulver

Slik gjør du

Trinn 1

Smuldre smøret i mel og bakepulver. Bland forsiktig inn cottage cheese og melk. Legg bakepapir på to stekeplater, bruk en stor skje og fordel store «klumper» med sconesdeig på bakeplaten. Stek på 200˚C i 20-25 minutter, nederst i ovnen.

Serveringsforslag

Erstatt gjerne litt av melet med nøtter, havregryn eller frø for variasjon.