Hente oppskriftsvarer fra kalenderen din?

Velg oppskrifter

Del på e-post Skjul handlelapp

Cottage cheese scones

Tidsbruk 35 minutter
5 ingredienser
120 planlagt
Cottage cheese scones
Klikk og dra
til kalenderen
Lyst på noe godt til frokost, kveldsmat, eller ved siden av suppe eller salat? Prøv scones på denne måten. Superenkle å lage, og litt mer mettende enn annet bakverk fordi de inneholder cottage cheese som er rik på protein.

Velg antall personer

2 voksne
2 barn

Ingredienser

250 g
Cottage cheese
6 dl
Skummet melk (eller biola/skummet kulturmelk)
12 dl
Hvetemel (bruk gjerne finmalt sammalt hvete)
3 ss
Smør eller margarin
2 ss
Bakepulver

Slik gjør du

Trinn 1

Smuldre smøret i mel og bakepulver. Bland forsiktig inn cottage cheese og melk. Legg bakepapir på to stekeplater, bruk en stor skje og fordel store «klumper» med sconesdeig på bakeplaten. Stek på 200˚C i 20-25 minutter, nederst i ovnen.

Serveringsforslag

Erstatt gjerne litt av melet med nøtter, havregryn eller frø for variasjon.

Middagsplanleggeren
gir deg ukens handlelapp

1)  Klikk og dra oppskriften til kalenderen
2)  Vis handlelappen og trykk "hent oppskriftsvarer"
3)  Bruk appen eller del handle-lappen på sms eller e-post
Dra ned i kalender