Dette kan medføre at enkelte funksjoner ikke fungerer som de skal i perioder. Dersom du opplever problemer er det fint om du kan gi oss beskjed her. Vi beklager de ulempene det kan medføre deg som kunde.

Cotoletta alla Milanese

Tidsbruk 35 minutter
12 ingredienser
135 planlagt
Cotoletta alla Milanese
Legg oppskrift
i handlelapp
Dette er en populær hverdagsmiddag i Italia. Den italienske koteletten er ikke like "naturell" som vår – den bankes flat og vendes i griljermel før den havner i panna.

Velg antall personer

2 voksne
2 barn

Ingredienser

500 g
Poteter
1 stk
Sitron
3 stk
Tomat
1 stk
Fennikel
0,5 stk
Løk
2 pakke
Svinekoteletter ca 400 g Nordfjord
2 stk
Egg Solvinge
1 neve
Basilikum
4 ss
Olivenolje REMA 1000
2 fedd
Hvitløk
2 dl
Griljermel
4 ss
Smør

Slik gjør du

Trinn 1

Trinn 1

Kok potetene. Bland olje, finhakket hvitløk, salt, pepper og sitronjuice i en stor bolle. Skjær tomater, fennikel og løk i tynne skiver og bland det godt med dressingen. La det hvile mens du lager kotelettene.

Trinn 2

Trinn 2

Bank kotelettene mellom plastfolie til de er ganske flate. Pisk sammen eggene og ha de i en dyp tallerken. Ha griljermel på en annen tallerken sammen med salt, pepper og raspet sitronskall.

Trinn 3

Trinn 3

Dypp først koteletten i egget og så i griljermel. Smelt smør i en panne, la det bli brunt før du steker én og én kotelett, ca. 3 minutter på hver side. Ha basilikum på salaten og server!