Cookies med sjokolade og pecannøtter

10 ingredienser
210 planlagt
Cookies med sjokolade og pecannøtter
Legg oppskrift
i handlelapp

Velg antall personer

2 voksne
2 barn

Ingredienser

0,5 dl
Brun farin
1 stk
Egg
1 boks
Vaniljesukker
100 g
Melkesjokolade. hakket
0,8 pose
Pecannøtter, hakket
100 g
Smeltet smør
1 dl
Sukker
225 g
Hvetemel
0,5 ts
Natron
1 klype
Salt

Slik gjør du

Trinn 1

Forvarm ovnen til 175 grader. Smelt smør i en kjele og la avkjøle i 10 minutter.

Trinn 2

Bruk en elektrisk håndvisp og visp sammen smeltet smør, sukker og brunt sukker i 30 sekunder. Ha i egget og visp i 10 sekunder, til det akkurat har blandet seg. I en annen bolle rører du sammen vaniljesukker, mel, natron og salt. Ha melblandingen i eggeblandingen og pisk fort sammen. Du skal nå ha en veldig tykk deig.

Trinn 3

Strø mel på henda og bland inn hakket sjokolade og pecannøtter ved hjelp av god gammaldags håndkraft. Fordel deigen i 12 like store baller og plasser dem utover et stekebrett. Jeg pleier å trykke deigballene litt ned.

Trinn 4

Stek i ca. 10 minutter. Siden jeg vil at de skal være myke inni steker jeg dem altså ikke så lenge. Jeg vil at de skal så vidt ha fått litt farge