Hente oppskriftsvarer fra kalenderen din?

Velg oppskrifter

Del på e-post Skjul handlelapp

Cobb salad

13 ingredienser
27 planlagt
Cobb salad
Klikk og dra
til kalenderen
En tradisjonsrik amerikansk salat med en legendarisk huskeregel: Hver bokstav i EAT COBB er forbokstaven til de viktigste ingrediensene utenom selve salaten: Egg, Avocado, Tomato Chicken, Onion, Bacon & Blue cheese.

Velg antall personer

2 voksne
2 barn

Ingredienser

Kylling

1 pakke
Craig´s Magic Dust Chicken Breast

Bacon

3 skive
Sprøstekt bacon

Salat

1 stk
Avokado
2 stk
Hardkokte egg
2 stk
Tomater
80 g
Blåmuggost
1 stk
Hjertesalat
0,3 stk
Issalat
1 ss
Finhakket gressløk
1 neve
Alfalfaspirer
1 klype
Salt
1 klype
Nykvernet pepper

Dressing

1 pose
Green Goddess urtedressing

Slik gjør du

Trinn 1

Start grillingen av kyllingfiletene på indirekte varme med lokket på. Etter ca. 8-10 minutter løsner filetene slik at de kan snus uten å henge fast. Da kan filetene grilles i noen sekunder på direkte varme for å få farge. Legg kyllingfiletene tilbake på indirekte varme i noen minutter, og la dem hvile ytterligere noen minutter før oppskjæring.

Trinn 2

Kok egg. Sprøstek bacon og kutt i biter. Del avokado i to, ta ut fruktkjøttet med en skje og skjær halvdelene i skiver.

Trinn 3

Del hardkokte egg i båter, tomater i skiver og blåmuggost i passe stykker. Riv salaten. Dander salaten på et fat og dryss over litt salt og nykvernet pepper. Server med Green Goddess dressing.

Middagsplanleggeren
gir deg ukens handlelapp

1)  Klikk og dra oppskriften til kalenderen
2)  Vis handlelappen og trykk "hent oppskriftsvarer"
3)  Bruk appen eller del handle-lappen på sms eller e-post
Dra ned i kalender