Cobb salad

13 ingredienser
316 planlagt
Cobb salad
Legg oppskrift
i handlelapp
En tradisjonsrik amerikansk salat med en legendarisk huskeregel: Hver bokstav i EAT COBB er forbokstaven til de viktigste ingrediensene utenom selve salaten: Egg, Avocado, Tomato Chicken, Onion, Bacon & Blue cheese.

Velg antall personer

2 voksne
2 barn

Ingredienser

Kylling

1 pakke
Craig´s Magic Dust Chicken Breast

Bacon

3 skive
Sprøstekt bacon

Salat

1 stk
Avokado
2 stk
Hardkokte egg
2 stk
Tomater
80 g
Blåmuggost
1 stk
Hjertesalat
0,3 stk
Issalat
1 ss
Finhakket gressløk
1 neve
Alfalfaspirer
1 klype
Salt
1 klype
Nykvernet pepper

Dressing

1 pose
Green Goddess urtedressing

Slik gjør du

Trinn 1

Start grillingen av kyllingfiletene på indirekte varme med lokket på. Etter ca. 8-10 minutter løsner filetene slik at de kan snus uten å henge fast. Da kan filetene grilles i noen sekunder på direkte varme for å få farge. Legg kyllingfiletene tilbake på indirekte varme i noen minutter, og la dem hvile ytterligere noen minutter før oppskjæring.

Trinn 2

Kok egg. Sprøstek bacon og kutt i biter. Del avokado i to, ta ut fruktkjøttet med en skje og skjær halvdelene i skiver.

Trinn 3

Del hardkokte egg i båter, tomater i skiver og blåmuggost i passe stykker. Riv salaten. Dander salaten på et fat og dryss over litt salt og nykvernet pepper. Server med Green Goddess dressing.