Hente oppskriftsvarer fra kalenderen din?

Velg oppskrifter

Del på e-post Skjul handlelapp

Chorizo, Steak, Brat & Philly cheese Dog

27 ingredienser
28 planlagt
Chorizo, Steak, Brat & Philly cheese Dog
Klikk og dra
til kalenderen
Fire nye måter å servere pølser på!

Velg antall personer

2 voksne
2 barn

Ingredienser

2 x Chorizo Dog

1 pakke
BBQ Chorizo pølse
1 pakke
Chorizo i skiver
2 stk
Grillet og hakket løk
0,5 flaske
BBQ sauce Spicy mustard

Steak Dog

1 pakke
BBQ Chistorra pølse
1 boks
Steak sauce
1 pakke
Tørrsaltet bacon
12 stk
Grillet cherrytomat
1 stk
Grillet løk
1 pakke
Røkt Bratwurst
1 stk
BBQ sauce Roasted garlic
2 stang
Hakket vårløk

Brat Dog Cajun scampi

0,3 stk
Liten løk
1 fedd
Hvitløk
250 g
Rå scampi
0,3 ts
Kajennepepper
4 dråpe
Tabasco
0,3 stk
Sitron
1 ss
Smør
0,3 ts
Sukker
1 ss
Smør

Philly cheese Dog

1 pakke
Grillkongens ventepølse
1 stk
Grillet løk
200 g
Grillet sopp
1 stk
Grillet paprika
0,5 flaske
BBQ sauce Spicy mustard

Pølsebrød

2 pose
Pølsebrød

Slik gjør du

Trinn 1

Grill pølsene: Start på indirekte varme. Gi pølsene nok tid til å bli gjennomvarme. Det vil ta et par minutter med tynne pølser, noen minutter til med tykkere pølser. Flytt pølsene etter hvert over på direkte varme hvis du ønsker å gi dem mer grillfarge eller -striper.

Trinn 2

Chorizopølse: Legg chorizo-pølsene på indirekte varme i ca. 5-6 minutter. Flytt dem deretter til direkte varme i 1-2 minutter for å gi dem en fin grillfarge. Pølsene kan også grilles kun på direkte varme i 2-3 minutter. Da må de snus ofte.

Trinn 3

Husk å grille pølsebrødene når pølsene nærmer seg ferdige. Det tar ikke lang tid, pass på slik at pølsebrødene ikke blir svidde.

Trinn 4

Cajun scampi: Smelt smør i en panne og fres finhakket løk og hvitløk. Tilsett rå scampi, kajennepepper, tabasco, sukker og sitronsaft. Rist litt på pannen. Vend inn smør og kok opp. Reduser varmen og småkok til scampiene er ferdige. Det tar bare et par minutter.

Trinn 5

Deviled eggs: Kok eggene til de er hardkokte. Skrell og del på langs. Plukk ut eggeplommene, og ha dem i en bolle. Knus plommene med en potetstapper eller gaffel og tilsett majones, relish og eddik. Smak til med salt. Ha blandingen i et kremmerhus og sprøyt tilbake i eggehvitene. Dryss på litt malt paprika før servering.

Trinn 6

Server pølse i brød med valgt tilbehør!

Middagsplanleggeren
gir deg ukens handlelapp

1)  Klikk og dra oppskriften til kalenderen
2)  Vis handlelappen og trykk "hent oppskriftsvarer"
3)  Bruk appen eller del handle-lappen på sms eller e-post
Dra ned i kalender