Chop Suey med svin

Tidsbruk 40 minutter
14 ingredienser
249 planlagt
Chop Suey med svin
Legg oppskrift
i handlelapp
Chop, wok og server en vinner! Ganske enkelt og veldig godt. Husk bare å bruke skikkelig varm wok eller panne, og ikke ha i for mye av gangen.

Velg antall personer

2 voksne
2 barn

Ingredienser

1 stk
Strimlet svinebiff 300g Nordfjord
1 stk
Rød paprika
1 stk
Løk
2 stk
Gulrot
200 g
Champignon
0,5 stk
Kinakål
1 ss
Ingefær
4 dl
Middagsris REMA 1000
2 ss
Solsikkeolje REMA 1000
6 dl
Hønsebuljong
1 ss
Maizena Majsstivelse
4 fedd
Hvitløk
3 ss
Soyasaus Kikkoman
1 dl
Sweet Chilli Blue Dragon

Slik gjør du

Trinn 1

Trinn 1

Kok risen som anvist på pakken. Skjær alle grønnsakene i strimler. Finhakk hvitløken. Wok grønnsakene i omganger i olje i svært varm wok eller panne og legg dem over på en tallerken.

Trinn 2

Trinn 2

Ha kjøttet i pannen og fres det gyllent, tilsett finhakket ingefær og hønsebuljong. Kok til kjøttet er mørt. Smak til med chilisaus og soyasaus. Jevn med maizena rørt ut i litt kaldt vann. Ha grønnsakene tilbake i pannen og la det bli gjennomvarmt. Server med kokt ris.

Serveringsforslag

Vend svinekjøttet i 1 ts bakepulver og la ligge i 1-2 timer. Da vil kjøttet bli enda mørere. Server gjerne med frisk koriander og lime.