Dette kan medføre at enkelte funksjoner ikke fungerer som de skal i perioder. Dersom du opplever problemer er det fint om du kan gi oss beskjed her. Vi beklager de ulempene det kan medføre deg som kunde.

Chop Suey med svin

Tidsbruk 40 minutter
14 ingredienser
199 planlagt
Chop Suey med svin
Legg oppskrift
i handlelapp
Chop, wok og server en vinner! Ganske enkelt og veldig godt. Husk bare å bruke skikkelig varm wok eller panne, og ikke ha i for mye av gangen.

Velg antall personer

2 voksne
2 barn

Ingredienser

1 stk
Strimlet svinebiff 300g Nordfjord
1 stk
Rød paprika
1 stk
Løk
2 stk
Gulrot
200 g
Champignon
0,5 stk
Kinakål
1 ss
Ingefær
4 dl
Middagsris REMA 1000
2 ss
Solsikkeolje REMA 1000
6 dl
Hønsebuljong
1 ss
Maizena Majsstivelse
4 fedd
Hvitløk
3 ss
Soyasaus Kikkoman
1 dl
Sweet Chilli Blue Dragon

Slik gjør du

Trinn 1

Trinn 1

Kok risen som anvist på pakken. Skjær alle grønnsakene i strimler. Finhakk hvitløken. Wok grønnsakene i omganger i olje i svært varm wok eller panne og legg dem over på en tallerken.

Trinn 2

Trinn 2

Ha kjøttet i pannen og fres det gyllent, tilsett finhakket ingefær og hønsebuljong. Kok til kjøttet er mørt. Smak til med chilisaus og soyasaus. Jevn med maizena rørt ut i litt kaldt vann. Ha grønnsakene tilbake i pannen og la det bli gjennomvarmt. Server med kokt ris.

Serveringsforslag

Vend svinekjøttet i 1 ts bakepulver og la ligge i 1-2 timer. Da vil kjøttet bli enda mørere. Server gjerne med frisk koriander og lime.