Hente oppskriftsvarer fra kalenderen din?

Velg oppskrifter

Del på e-post Skjul handlelapp

Chinese Green Stir Fry

Tidsbruk 30 minutter
14 ingredienser
29 planlagt
Chinese Green Stir Fry
Klikk og dra
til kalenderen
Fri for melk
På grønne rappen! Grønt er godt, også til wok. Og som alltid når du wokker – bruk rykende varm panne og ikke ha i for mye av gangen.

Velg antall personer

2 voksne
2 barn

Ingredienser

1 stk
Strimlet svinebiff 300g Nordfjord
4 dl
Middagsris REMA 1000
1 pakke
Aspargesbønner 150 g
1 pakke
Rucculasalat
1 stk
Nykål
30 g
Cashewnøtter REMA 1000
1 stk
Løk
2 ss
Olivenolje REMA 1000
3 ss
Soyasaus Kikkoman
1 ss
Hvitvinseddik
2 fedd
Hvitløk
1 ts
Sukker
1 klype
Kajennepepper
1 ss
Solsikkeolje REMA 1000

Slik gjør du

Trinn 1

Trinn 1

Kok risen og vask og tørk rucculaen. Bland olivenolje, soyasaus, hvitvinseddik, raspet hvitløk, sukker og kajennepepper.

Trinn 2

Trinn 2

Varm opp en wok eller stekepanne ? la den bli rykende varm ? ha i litt solsikkeolje og stek kjøttet gyllent.

Trinn 3

Trinn 3

Løft ut kjøttet. Stek løk, aspargesbønner og kål i tynne strimler og la det bli så vidt mørt.

Trinn 4

Trinn 4

Tilsett kjøttet, hell marinaden over og rør rundt. Vend inn ruccula og dryss over hakkede nøtter til slutt.

Serveringsforslag

Ristede sesamfrø smaker godt i denne retten.

Middagsplanleggeren
gir deg ukens handlelapp

1)  Klikk og dra oppskriften til kalenderen
2)  Vis handlelappen og trykk "hent oppskriftsvarer"
3)  Bruk appen eller del handle-lappen på sms eller e-post
Dra ned i kalender