Chinese Green Stir Fry

Tidsbruk 30 minutter
14 ingredienser
34 planlagt
Chinese Green Stir Fry
Legg oppskrift
i handlelapp
Fri for melk
På grønne rappen! Grønt er godt, også til wok. Og som alltid når du wokker – bruk rykende varm panne og ikke ha i for mye av gangen.

Velg antall personer

2 voksne
2 barn

Ingredienser

1 stk
Strimlet svinebiff 300g Nordfjord
4 dl
Middagsris REMA 1000
1 pakke
Aspargesbønner 150 g
1 pakke
Rucculasalat
1 stk
Nykål
30 g
Cashewnøtter REMA 1000
1 stk
Løk
2 ss
Olivenolje REMA 1000
3 ss
Soyasaus Kikkoman
1 ss
Hvitvinseddik
2 fedd
Hvitløk
1 ts
Sukker
1 klype
Kajennepepper
1 ss
Solsikkeolje REMA 1000

Slik gjør du

Trinn 1

Trinn 1

Kok risen og vask og tørk rucculaen. Bland olivenolje, soyasaus, hvitvinseddik, raspet hvitløk, sukker og kajennepepper.

Trinn 2

Trinn 2

Varm opp en wok eller stekepanne ? la den bli rykende varm ? ha i litt solsikkeolje og stek kjøttet gyllent.

Trinn 3

Trinn 3

Løft ut kjøttet. Stek løk, aspargesbønner og kål i tynne strimler og la det bli så vidt mørt.

Trinn 4

Trinn 4

Tilsett kjøttet, hell marinaden over og rør rundt. Vend inn ruccula og dryss over hakkede nøtter til slutt.

Serveringsforslag

Ristede sesamfrø smaker godt i denne retten.