Hente oppskriftsvarer fra kalenderen din?

Velg oppskrifter

Del på e-post Skjul handlelapp

Chimichanga med laks

Tidsbruk 50 minutter
8 ingredienser
306 planlagt
Chimichanga med laks
Klikk og dra
til kalenderen
<p>Chimichanga, chimmy chonga, chivichanga&hellip; kj&aelig;rt barn har mange navn &ndash; og denne retten kan i tillegg lages i mange varianter. Tradisjonelt brukes marinert eller strimlet kylling &ndash; her bruker du strimlet laks.</p>

Velg antall personer

2 voksne
2 barn

Ingredienser

2 stk
Strimlet laksefilet, 250g, Godehav
1 pakke
Tortillas, 6 stk, REMA 1000
2 dl
Middagsris, REMA 1000
1 stk
Avokado 2-pk
2 stk
Tomat
6 ss
Koriander
1 stk
Rød chili
3 dl
Solsikkeolje, 1l, REMA 1000

Slik gjør du

Trinn 1

Trinn 1

Sett ovnen på 180 C. Kok risen som anvist på pakken og avkjøl. Skjær avokado og tomater i terninger og finhakk chili. Bland dette inn i den kokte risen og smak til med salt og finhakket koriander.

Trinn 2

Trinn 2

Legg risfyllet i midten av hver tortilla og legg laksestrimler på toppen, krydre laksen med litt salt og pepper. Pakk tortillalefsene sammen slik at de er helt lukket.

Trinn 3

Trinn 3

Varm oljen i en gryte og legg i pakkene med skjøtene ned. Friter dem sprø på begge sider. Stek deretter i ovnen i ca. 10 minutter. Del chimichangaene i to på skrå før servering.

Serveringsforslag

Server gjerne med en frisk salat og crème fraîche.

Middagsplanleggeren
gir deg ukens handlelapp

1)  Klikk og dra oppskriften til kalenderen
2)  Vis handlelappen og trykk "hent oppskriftsvarer"
3)  Bruk appen eller del handle-lappen på sms eller e-post
Dra ned i kalender