Chimichanga med laks

Tidsbruk 50 minutter
8 ingredienser
404 planlagt
Chimichanga med laks
Legg oppskrift
i handlelapp
<p>Chimichanga, chimmy chonga, chivichanga&hellip; kj&aelig;rt barn har mange navn &ndash; og denne retten kan i tillegg lages i mange varianter. Tradisjonelt brukes marinert eller strimlet kylling &ndash; her bruker du strimlet laks.</p>

Velg antall personer

2 voksne
2 barn

Ingredienser

2 stk
Strimlet laksefilet, 250g, Godehav
1 pakke
Tortillas, 6 stk, REMA 1000
2 dl
Middagsris, REMA 1000
1 stk
Avokado 2-pk
2 stk
Tomat
6 ss
Koriander
1 stk
Rød chili
3 dl
Solsikkeolje, 1l, REMA 1000

Slik gjør du

Trinn 1

Trinn 1

Sett ovnen på 180 C. Kok risen som anvist på pakken og avkjøl. Skjær avokado og tomater i terninger og finhakk chili. Bland dette inn i den kokte risen og smak til med salt og finhakket koriander.

Trinn 2

Trinn 2

Legg risfyllet i midten av hver tortilla og legg laksestrimler på toppen, krydre laksen med litt salt og pepper. Pakk tortillalefsene sammen slik at de er helt lukket.

Trinn 3

Trinn 3

Varm oljen i en gryte og legg i pakkene med skjøtene ned. Friter dem sprø på begge sider. Stek deretter i ovnen i ca. 10 minutter. Del chimichangaene i to på skrå før servering.

Serveringsforslag

Server gjerne med en frisk salat og crème fraîche.