Chilipølse med spicy potetstappe

Tidsbruk 30 minutter
8 ingredienser
146 planlagt
Chilipølse med spicy potetstappe
Legg oppskrift
i handlelapp
Fri for gluten
¡Hola! Spansk og spicy pølsemiddag til grillen eller stekepanna. Kokosmelk og chili gjør den hjemmelagede potetmosen til en fyrig match for pølsene.

Velg antall personer

2 voksne
2 barn

Ingredienser

2 pakke
Chilipølse
400 g
Poteter
1 boks
Kokosmelk REMA 1000
1 stk
Rød chili
1 potte
Gressløk, liten
1 stk
Lime
1 klype
Salt
1 ss
Olivenolje REMA 1000

Slik gjør du

Trinn 1

Trinn 1

Grill eller stek chilipølse i litt olivenolje til de er gylne. Skrell og kok potetene møre i usaltet vann.

Trinn 2

Trinn 2

Hell av vannet og mos potetene, spe med kokosmelk til ønsket konsistens.

Trinn 3

Trinn 3

Smak til med finhakket chili, limesaft og salt. Server chorizopølsene med potetstappen og dryss over hakket gressløk.

Serveringsforslag

Finhakket koriander smaker også godt i potetstappen.