Hente oppskriftsvarer fra kalenderen din?

Velg oppskrifter

Del på e-post Skjul handlelapp

Chilipølse med spicy potetstappe

Tidsbruk 30 minutter
8 ingredienser
94 planlagt
Chilipølse med spicy potetstappe
Klikk og dra
til kalenderen
Fri for gluten
¡Hola! Spansk og spicy pølsemiddag til grillen eller stekepanna. Kokosmelk og chili gjør den hjemmelagede potetmosen til en fyrig match for pølsene.

Velg antall personer

2 voksne
2 barn

Ingredienser

2 pakke
Chilipølse
400 g
Poteter
1 boks
Kokosmelk REMA 1000
1 stk
Rød chili
1 potte
Gressløk, liten
1 stk
Lime
1 klype
Salt
1 ss
Olivenolje REMA 1000

Slik gjør du

Trinn 1

Trinn 1

Grill eller stek chilipølse i litt olivenolje til de er gylne. Skrell og kok potetene møre i usaltet vann.

Trinn 2

Trinn 2

Hell av vannet og mos potetene, spe med kokosmelk til ønsket konsistens.

Trinn 3

Trinn 3

Smak til med finhakket chili, limesaft og salt. Server chorizopølsene med potetstappen og dryss over hakket gressløk.

Serveringsforslag

Finhakket koriander smaker også godt i potetstappen.

Middagsplanleggeren
gir deg ukens handlelapp

1)  Klikk og dra oppskriften til kalenderen
2)  Vis handlelappen og trykk "hent oppskriftsvarer"
3)  Bruk appen eller del handle-lappen på sms eller e-post
Dra ned i kalender