Chili sin carne, med meatish

Tidsbruk 45 minutter
12 ingredienser
348 planlagt
Chili sin carne, med meatish
Legg oppskrift
i handlelapp
Vegetarversjonen av texmex-klassikeren. Like god, bare sunnere!

Velg antall personer

2 voksne
2 barn

Ingredienser

1 stk
Gul løk, finhakket
3 stk
Stilker vårløk
1 fedd
Fedd hvitløk, finhakket

1 stk
Rød paprika, finhakket

1 ts
Chilipulver
1 boks
Chilibønner

2 boks
Hermetiserte tomater

2 ss
Tomatpure
1 pakke
Meatish deig
1 klype
Salt
1 klype
Pepper
1 ss
Solsikkeolje

Slik gjør du

Trinn 1

Finhakk løk, hvitløk og paprika.

Trinn 2

Stek løk i litt solsikkeolje i en kjele til løken er gylden og blank. Tilsett hvitløk og paprika og stek litt til.

Trinn 3

Tilsett meatish og stek i noen minutter før du tilsetter chilibønner, hermetiserte tomater, tomatpure og chilipulver. Småkok i ca 20 minutter. Smak til med salt og pepper.

Trinn 4

Server med finsnittet vårløk.

Meatish, kvernet deig original

Meatish, kvernet deig original

REMA 1000