Dette kan medføre at enkelte funksjoner ikke fungerer som de skal i perioder. Dersom du opplever problemer er det fint om du kan gi oss beskjed her. Vi beklager de ulempene det kan medføre deg som kunde.

Chili sin carne, med meatish

Tidsbruk 45 minutter
12 ingredienser
267 planlagt
Chili sin carne, med meatish
Legg oppskrift
i handlelapp
Vegetarversjonen av texmex-klassikeren. Like god, bare sunnere!

Velg antall personer

2 voksne
2 barn

Ingredienser

1 stk
Gul løk, finhakket
3 stk
Stilker vårløk
1 fedd
Fedd hvitløk, finhakket

1 stk
Rød paprika, finhakket

1 ts
Chilipulver
1 boks
Chilibønner

2 boks
Hermetiserte tomater

2 ss
Tomatpure
1 pakke
Meatish deig
1 klype
Salt
1 klype
Pepper
1 ss
Solsikkeolje

Slik gjør du

Trinn 1

Finhakk løk, hvitløk og paprika.

Trinn 2

Stek løk i litt solsikkeolje i en kjele til løken er gylden og blank. Tilsett hvitløk og paprika og stek litt til.

Trinn 3

Tilsett meatish og stek i noen minutter før du tilsetter chilibønner, hermetiserte tomater, tomatpure og chilipulver. Småkok i ca 20 minutter. Smak til med salt og pepper.

Trinn 4

Server med finsnittet vårløk.

Meatish, kvernet deig original

Meatish, kvernet deig original

REMA 1000