Dette kan medføre at enkelte funksjoner ikke fungerer som de skal i perioder. Dersom du opplever problemer er det fint om du kan gi oss beskjed her. Vi beklager de ulempene det kan medføre deg som kunde.

Chili con Carne

Tidsbruk 60 minutter
12 ingredienser
1360 planlagt
Chili con Carne
Legg oppskrift
i handlelapp
En ektefødt amerikansk favoritt, med kulinariske røtter i Mexico. Gryten blir akkurat så heit som du vil ha den.

Velg antall personer

2 voksne
2 barn

Ingredienser

1 stk
Kvernet deig av storfe 5%, 400 g Nordfjord
2 stk
Løk
1 ss
Tomatpuré REMA 1000
2 boks
Hakkede tomater REMA 1000
2 boks
Kidneybønner REMA 1000
3 stk
Gulrot
2 stk
Rød paprika
4 dl
Middagsris REMA 1000
1 stk
Rød chili
2 ss
Olivenolje REMA 1000
5 fedd
Hvitløk
0,5 ts
Kajennepepper

Slik gjør du

Trinn 1

Trinn 1

Varm opp olivenolje i en stor gryte. Brun karbonadedeigen, tilsett finhakket løk, hvitløk, gulrot, paprika, chili og kajennepepper og la det surre i 5 minutter.

Trinn 2

Trinn 2

Ha i tomatpuré og hermetiske tomater og la det koke på middels varme i 30 minutter. Spe med litt ekstra vann hvis den blir tørr.

Trinn 3

Trinn 3

Tilsett bønner og la det surre ytterligere 10-15 minutter. Smak til med salt og pepper. Server med kokt ris.

Serveringsforslag

Server gjerne med tortillachips, crème fraîche og guacamole.