Dette kan medføre at enkelte funksjoner ikke fungerer som de skal i perioder. Dersom du opplever problemer er det fint om du kan gi oss beskjed her. Vi beklager de ulempene det kan medføre deg som kunde.

Chili con carne

Tidsbruk 50 minutter
12 ingredienser
659 planlagt
Chili con carne
Legg oppskrift
i handlelapp
<p>En ektefødt amerikansk favoritt, med kulinariske røtter i Mexico. Gryten blir akkurat så heit som du vil ha den.</p>

Velg antall personer

2 voksne
2 barn

Ingredienser

400 g
Kjøttdeig av storfe
2 stk
Løk, 4-pk
1 stk
Gulrot
1 boks
Kidneybønner
1 ss
Tomatpuré
3 dl
Middagsris
5 fedd
Hvitløk
1 ts
Kajennepepper, tørket
1 stk
Rød chili
1 stk
Rød paprika
2 boks
Hakkede tomater
2 ss
Solsikkeolje

Slik gjør du

Trinn 1

Trinn 1

Kok ris etter anvisning på pakken.

Trinn 2

Trinn 2

Varm opp oljen i en stor gryte. Brun kjøttdeigen, tilsett finhakket løk, hvitløk, gulrot, paprika, chili og kajennepepper og la det surre i 5 minutter.

Trinn 3

Trinn 3

Ha i tomatpure og hermetiske hakkede tomater og la det koke på middels varme i 30 minutter. Spe med litt ekstra vann hvis den blir tørr. Tilsett kidneybønner og la det surre ytterligere 10–15 minutter. Smak til med salt og pepper. Server med kokt ris.

Serveringsforslag

Server gjerne med tortillachips, crème fraîche og guacamole.