Dette kan medføre at enkelte funksjoner ikke fungerer som de skal i perioder. Dersom du opplever problemer er det fint om du kan gi oss beskjed her. Vi beklager de ulempene det kan medføre deg som kunde.

Chili con carne med svin

Tidsbruk 35 minutter
16 ingredienser
141 planlagt
Chili con carne med svin
Legg oppskrift
i handlelapp
En amerikansk gryterett, med kulinariske røtter i Mexico. Her med svinekjøtt i stedet for vanlig kjøttdeig.

Velg antall personer

2 voksne
2 barn

Ingredienser

Ris

3 dl
Middagsris

Chili con carne

400 g
Strimlet svinebiff
0,5 ts
Spiskummen
1 ts
Paprikapulver
1 stk
Løk
3 fedd
Hvitløk
1 stk
Rød paprika
1 boks
Hakkede tomater
1 boks
Kidneybønner
2 ss
Rapsolje
0,5 ts
Kanel
0,5 ts
Chilipulver
0,5 ts
Sukker
1 klype
Salt
1 klype
Pepper

Topp med

2 neve
Kruspersille

Slik gjør du

Trinn 1

Kok ris som anvist på pakken.

Trinn 2

Fres kjøttet i rapsolje i en kjele sammen med alle krydderne. Tilsett hakket løk og hvitløk, og fres i 3 minutter. Kutt paprika i biter og ha det i gryta sammen med hakkede tomater. Kok i ca. 5 minutter før du tilsetter kidneybønnene og koker i 10-15 minutter til.

Trinn 3

Ha i sukker og salt og smak til med nykvernet pepper. Server med kokt ris og frisk hakket kruspersille.

Serveringsforslag

Server gjerne med fullkorntortillas.