Hente oppskriftsvarer fra kalenderen din?

Velg oppskrifter

Del på e-post Skjul handlelapp

Chili con carne med svin

Tidsbruk 35 minutter
16 ingredienser
84 planlagt
Chili con carne med svin
Klikk og dra
til kalenderen
En amerikansk gryterett, med kulinariske røtter i Mexico. Her med svinekjøtt i stedet for vanlig kjøttdeig.

Velg antall personer

2 voksne
2 barn

Ingredienser

Ris

3 dl
Middagsris

Chili con carne

400 g
Strimlet svinebiff
0,5 ts
Spiskummen
1 ts
Paprikapulver
1 stk
Løk
3 fedd
Hvitløk
1 stk
Rød paprika
1 boks
Hakkede tomater
1 boks
Kidneybønner
2 ss
Rapsolje
0,5 ts
Kanel
0,5 ts
Chilipulver
0,5 ts
Sukker
1 klype
Salt
1 klype
Pepper

Topp med

2 neve
Kruspersille

Slik gjør du

Trinn 1

Kok ris som anvist på pakken.

Trinn 2

Fres kjøttet i rapsolje i en kjele sammen med alle krydderne. Tilsett hakket løk og hvitløk, og fres i 3 minutter. Kutt paprika i biter og ha det i gryta sammen med hakkede tomater. Kok i ca. 5 minutter før du tilsetter kidneybønnene og koker i 10-15 minutter til.

Trinn 3

Ha i sukker og salt og smak til med nykvernet pepper. Server med kokt ris og frisk hakket kruspersille.

Serveringsforslag

Server gjerne med fullkorntortillas.

Middagsplanleggeren
gir deg ukens handlelapp

1)  Klikk og dra oppskriften til kalenderen
2)  Vis handlelappen og trykk "hent oppskriftsvarer"
3)  Bruk appen eller del handle-lappen på sms eller e-post
Dra ned i kalender