Chili con carne med bratwurst

Tidsbruk 25 minutter
10 ingredienser
359 planlagt
Chili con carne med bratwurst
Legg oppskrift
i handlelapp
En amerikansk gryterett, med kulinariske røtter i Mexico, blir akkurat så sterk DU vil ha den.

Velg antall personer

2 voksne
2 barn

Ingredienser

4,5 stk
Bratwurst spesial
1,5 stk
Løk
0,8 ts
Kajennepepper
0,8 stk
Rød chili, uten frø
0,8 ts
Spisskummen, malt
0,4 stk
Kanelstang
37,5 g
Soltørkede tomater i olje
0,8 boks
Hermetiske tomatbønner
1,5 ss
Persille
0,4 dl
Solsikkeolje

Slik gjør du

Trinn 1

Løken finkuttes og surres blank sammen med kajennepepper og finhakket chili i solsikkeolje. Tilsett spisskummen, kanel, finkuttede tomater og kok i 5 minutter.

Trinn 2

Del pølsene i 5 mm tykke skiver og ha dem i gryten. Vend godt om og tilsett tomatbønnene. La småkoke til pølser og bønner er gjennomvarme. Smak til med salt og pepper. Server med finkuttet persille.