Hente oppskriftsvarer fra kalenderen din?

Velg oppskrifter

Del på e-post Skjul handlelapp

Chili- og korianderbakt torsk

Tidsbruk 25 minutter
14 ingredienser
112 planlagt
Chili- og korianderbakt torsk
Klikk og dra
til kalenderen
Same same but different: Det er stor smaksforskjell på fersk og tørket koriander. I Asia er det først og fremst de ferske krydderbladene som brukes. Som her - i en herlig, crunchy fiskerett.

Velg antall personer

2 voksne
2 barn

Ingredienser

Torsk

460 g
Torskeloin

Ris

3 dl
Middagsris

Topping

0,5 stk
Rød chili
2 neve
Koriander (spar halvparten til salsa)
2 ss
Griljermel
5 ss
Olje
1 klype
Salt
1 klype
Nykvernet pepper

Lun salsa

2 stk
Tomater
3 stk
Sjalottløk
0,5 stk
Rød chili
1 ss
Olje
1 klype
Salt
1 klype
Nykvernet pepper

Slik gjør du

Trinn 1

Sett ovnen på 200°C. Kok ris etter anvisning på pakken.

Trinn 2

Topping: Bland finhakket chili, hakket koriander, olje, griljermel, salt og pepper. Fordel toppingen på fiskestykkene.

Trinn 3

Bak fisken i ovnen i ca. 10 minutter.

Trinn 4

Lun salsa: Grovhakk tomater og sjalottløk og bland med finhakket chili. Fres alt i olje til en del av væsken fordamper. Tilsett salt, pepper og dryss over hakket koriander.

Trinn 5

Server den bakte torsken med lun salsa og kokt ris.

Serveringsforslag

Server gjerne med presset lime og soyasaus.

Middagsplanleggeren
gir deg ukens handlelapp

1)  Klikk og dra oppskriften til kalenderen
2)  Vis handlelappen og trykk "hent oppskriftsvarer"
3)  Bruk appen eller del handle-lappen på sms eller e-post
Dra ned i kalender