Chicken Ranch Burger med Georgia coleslaw og søtpotetfries

17 ingredienser
998 planlagt
Chicken Ranch Burger med Georgia coleslaw og søtpotetfries
Legg oppskrift
i handlelapp
En kyllingburger med mange grønne og friske innslag.

Velg antall personer

2 voksne
2 barn

Ingredienser

Burger

1 pose
True Chicago style burgerbrød
1 stk
Isbergsalat, revet
2 stk
Tomat, hakket
2 pakke
Kyllingburger
1 flaske
BBQ sauce Smoky chipotle
1 pose
Spirer

Georgia coleslaw

1 stk
Hodekål
1 stk
Rødløk
1 stk
Stor gulrot
2 dl
Sukker
1 dl
Salt

Dressing til coleslaw

2 dl
Majones
4 ss
Eplecidereddik
2 ss
Dijonsennep
3 ss
Sukker
1 klype
Salt
1 klype
Nykvernet pepper

Slik gjør du

Trinn 1

Coleslaw: Riv grønnsakene på rivjern eller mandolin og ha dem i en stor bolle. Tilsett sukker, salt og bland sammen. La blandingen stå i 5 minutter og hell over i dørslag. Skyll godt med kaldt vann, og kjør i en “salatspinner”. Bland sammen majones, eddik, sukker og sennep. Bland dressingen godt sammen med grønnsakene. Smak til med salt og pepper og evt. mer sukker og eddik.

Trinn 2

Varm søtpotet fries som anvist på pakning.

Trinn 3

Grill hamburgere på direkte varme til de løsner fra risten (ca. 1 1/2 min.) på den ene siden. Snu dem og grill videre til de får en fin farge på den andre siden. Flytt burgerne til indirekte varme. Ta ned lokket og grill ferdig – det tar 2-4 minutter avhengig av tykkelsen. Hvis du skal ha ost på burgerne, legg på osteskiver når det er ett minutt igjen av grilltiden. Varm burgerbrød på grillen. Vær forsiktig – de trenger ikke lang tid.

Trinn 4

Montér burger med valgt tilbehør. Server!