Hente oppskriftsvarer fra kalenderen din?

Velg oppskrifter

Del på e-post Skjul handlelapp

Chicken Ranch Burger med Georgia coleslaw og søtpotetfries

17 ingredienser
125 planlagt
Chicken Ranch Burger med Georgia coleslaw og søtpotetfries
Klikk og dra
til kalenderen
En kyllingburger med mange grønne og friske innslag.

Velg antall personer

2 voksne
2 barn

Ingredienser

Burger

1 pose
True Chicago style burgerbrød
1 stk
Isbergsalat, revet
2 stk
Tomat, hakket
2 pakke
Kyllingburger
1 flaske
BBQ sauce Smoky chipotle
1 pose
Spirer

Georgia coleslaw

1 stk
Hodekål
1 stk
Rødløk
1 stk
Stor gulrot
2 dl
Sukker
1 dl
Salt

Dressing til coleslaw

2 dl
Majones
4 ss
Eplecidereddik
2 ss
Dijonsennep
3 ss
Sukker
1 klype
Salt
1 klype
Nykvernet pepper

Slik gjør du

Trinn 1

Coleslaw: Riv grønnsakene på rivjern eller mandolin og ha dem i en stor bolle. Tilsett sukker, salt og bland sammen. La blandingen stå i 5 minutter og hell over i dørslag. Skyll godt med kaldt vann, og kjør i en “salatspinner”. Bland sammen majones, eddik, sukker og sennep. Bland dressingen godt sammen med grønnsakene. Smak til med salt og pepper og evt. mer sukker og eddik.

Trinn 2

Varm søtpotet fries som anvist på pakning.

Trinn 3

Grill hamburgere på direkte varme til de løsner fra risten (ca. 1 1/2 min.) på den ene siden. Snu dem og grill videre til de får en fin farge på den andre siden. Flytt burgerne til indirekte varme. Ta ned lokket og grill ferdig – det tar 2-4 minutter avhengig av tykkelsen. Hvis du skal ha ost på burgerne, legg på osteskiver når det er ett minutt igjen av grilltiden. Varm burgerbrød på grillen. Vær forsiktig – de trenger ikke lang tid.

Trinn 4

Montér burger med valgt tilbehør. Server!

Middagsplanleggeren
gir deg ukens handlelapp

1)  Klikk og dra oppskriften til kalenderen
2)  Vis handlelappen og trykk "hent oppskriftsvarer"
3)  Bruk appen eller del handle-lappen på sms eller e-post
Dra ned i kalender