Chicken Lime

Tidsbruk 60 minutter
9 ingredienser
1507 planlagt
Chicken Lime
Legg oppskrift
i handlelapp
Fri for melk
Fri for melk
Fri for gluten og melk
Syrlig, søtt og spicy! Her har du en skikkelig saftig kyllingmiddag! La det putre i pannen til det meste av væsken er vekk, og kyllingklubbene er møre og fulle av god smak.

Velg antall personer

2 voksne
2 barn

Ingredienser

900 g
Kyllingklubber naturell 900 g Solvinge
1 stk
Mango
1 stk
Rødløk 4-pk
4 stk
Lime
1 stk
Grønn chili
1 stk
Rød paprika
4 dl
Middagsris, REMA 1000
1 ts
Spisskummen malt
2 ss
Solsikkeolje, 1l, REMA 1000

Slik gjør du

Trinn 1

Trinn 1

Kok ris etter anvisning på pakken. Ha spisskummen og salt på kyllingen og brun den godt i solsikkeolje. Vask 3/4 av limen og rull dem mot skjærefjelen til de blir myke. Del dem i to og press all saft over kyllingen, la en halv lime bli igjen i pannen sammen med kyllingen. Hell på med vann til det halvveis dekker kyllingen og braiser/kok kyllingen til nesten all væsken er fordampet. Vend litt på kyllingklubbene underveis.

Trinn 2

Trinn 2

Finhakk halvparten av rødløken. Stek rødløk og paprika mykt i litt olje, ha i den kokte risen og smak til med salt og pepper.

Trinn 3

Trinn 3

Skjær mango, grønn chili og rødløk i små biter og smak til med lime og salt. Server kyllingklubbene med grønnsaksris og salsa.