Chicken Fried Rice

Tidsbruk 30 minutter
11 ingredienser
1043 planlagt
Chicken Fried Rice
Legg oppskrift
i handlelapp
Fri for melk
Kao pat - stekt ris er spesielt populært i Sørøst-Asia. Om du legger til gai, vet du at kylling står på menyen. En herlig, rask wokrett som kan varieres i det uendelige.

Velg antall personer

2 voksne
2 barn

Ingredienser

1 pakke
Kyllingfilet 300 g Solvinge
1 stk
Egg frittgående M/L, Solvinge
1 pose
Råkost Bama
1 stk
Løk
1 stk
Tomat
2 stk
Vårløk
4 dl
Jasminris REMA 1000
1 fedd
Hvitløk
3 ss
Solsikkeolje REMA 1000
1 ss
Soyasaus Kikkoman
0,5 ts
Sukker

Slik gjør du

Trinn 1

Trinn 1

Kok ris etter anvisning på pakken. Kutt kyllingen i strimler og hakk råkost, løk,tomat og hvitløk i små biter. Varm oljen i en wok eller dyp stekepanne. Ha i egg og rør godt.

Trinn 2

Trinn 2

Tilsett deretter kjøtt og de hakkede grønnsakene mens du rører. Tilsett den kokte risen og sett ned varmen.

Trinn 3

Trinn 3

Ha i finhakket vårløk tilslutt og smak til med soyasaus, sukker og pepper.