Hente oppskriftsvarer fra kalenderen din?

Velg oppskrifter

Del på e-post Skjul handlelapp

Chevre med rødbeter og hasselnøtter

Tidsbruk 50 minutter
13 ingredienser
158 planlagt
Chevre med rødbeter og hasselnøtter
Klikk og dra
til kalenderen
Den franske geitostfavoritten er en yndet smaksetter og er fantastisk i kombinasjon med de søte rødbetene i denne fyldige salaten.

Velg antall personer

2 voksne
2 barn

Ingredienser

Chevretoast

1 pakke
Chevre
8 skive
Baguette

Rødbeter

4 stk
Mellomstore rødbeter
3 kvist
Timian
1 klype
Kvernet sort pepper
6 ss
Olivenolje
1 klype
Havsalt

Dressing

0,5 dl
Lys sirup, eller honning
0,5 dl
Hvitvinseddik
8 ss
Olivenolje
1 klype
Salt

Salat

1 stk
Friséesalat
60 g
Hasselnøtter

Slik gjør du

Trinn 1

Skrell og del rødbetene i 8 biter. Vend dem med olivenolje, timian, havsalt og sort pepper. Bak ved 180˚C i ca. 30 min. til de er myke. Bland sammen eddik og sirup, og bland dette med olivenolje og salt. Vend rødbetene i dressingen. Vask og riv friséesalaten grovt opp.

Trinn 2

Vend rødbeter og salat sammen og anrett på stort fat. Rist hasselnøtter 10 minutter i ovnen ved 180˚C. Grovhakk dem og strø over salaten. Legg chevre på toast og grill i ovn til overflaten er gyllen. Topp salaten med chevretoast.

Middagsplanleggeren
gir deg ukens handlelapp

1)  Klikk og dra oppskriften til kalenderen
2)  Vis handlelappen og trykk "hent oppskriftsvarer"
3)  Bruk appen eller del handle-lappen på sms eller e-post
Dra ned i kalender