Chef Long salat

Tidsbruk 20 minutter
11 ingredienser
63 planlagt
Chef Long salat
Legg oppskrift
i handlelapp
Dette er en frisk, vietnamesisk råkostsalat, som er veldig enkel å lage. Utmerket tilbehør til vietnamesiske retter - gjerne med en hjemmelaget nuóc châm-saus som dressing.

Velg antall personer

2 voksne
2 barn

Ingredienser

2 stk
Agurk
2 stk
Gulrot
0,5 stk
Løk
0,3 stk
Hodekål
1 ts
Finhakket rød chili
1 fedd
Finhakket hvitløk
1 ss
Brunt sukker
1 ss
Limejuice
1 ss
Fiskesaus
1 potte
Koriander
2 ss
Sesamfrø, Møllerens

Slik gjør du

Trinn 1

Rist sesamfrø i en tørr panne. Pass på så de ikke brenner seg.

Trinn 2

Skrell agurk og gulrot og skjær dem i staver. Løk og hodekål kuttes i strimler. Ha alt i en bolle.

Trinn 3

Finhakk chili og hvitløk. Ha alle ingrediensene til sausen (chili, hvitløk, brunt sukker, limejuice og fiskesaus) i bollen med grønnsaker og bland godt.

Serveringsforslag

Ingen koriander, ingen salat!