Dette kan medføre at enkelte funksjoner ikke fungerer som de skal i perioder. Dersom du opplever problemer er det fint om du kan gi oss beskjed her. Vi beklager de ulempene det kan medføre deg som kunde.

Ceviche med mais

Tidsbruk 25 minutter
11 ingredienser
122 planlagt
Ceviche med mais
Legg oppskrift
i handlelapp
Sitrusmarinert rå fisk med chili og mais er en tradisjonsrik rett fra Peru. Friskt, spicy og veldig godt!

Velg antall personer

2 voksne
2 barn

Ingredienser

Ceviche

1 pose
Ternet fisk av torsk og laks (fryst)
1 stk
Rød chili
1 fedd
Hvitløk
1 stk
Rødløk
2 stk
Lime
1 boks
Maiskorn
2 stk
Tomater
2 stang
Vårløk
1 klype
Salt
2 ss
Olje

Ris

3 dl
Middagsris

Slik gjør du

Trinn 1

Tin fisken forsiktig til nesten gjennomtint. Kok risen etter anvisning på pakken.

Trinn 2

Finhakk chili og hvitløk og skjær rødløken i skiver. Ha fisken i en bolle. Press limesaft over fisken. Bland. Ha i chili, hvitløk og rødløk og la trekke i 10-15 minutter. Vend litt underveis. Smak til med salt.

Trinn 3

Tilsett mais, hakket tomat og finhakket vårløk. Hell over oljen.

Trinn 4

Server med risen ved siden av – den kan brukes til å suge opp den gode kraften.

Det lille ekstra