Ceviche med mais

Tidsbruk 25 minutter
11 ingredienser
127 planlagt
Ceviche med mais
Legg oppskrift
i handlelapp
Sitrusmarinert rå fisk med chili og mais er en tradisjonsrik rett fra Peru. Friskt, spicy og veldig godt!

Velg antall personer

2 voksne
2 barn

Ingredienser

Ceviche

1 pose
Ternet fisk av torsk og laks (fryst)
1 stk
Rød chili
1 fedd
Hvitløk
1 stk
Rødløk
2 stk
Lime
1 boks
Maiskorn
2 stk
Tomater
2 stang
Vårløk
1 klype
Salt
2 ss
Olje

Ris

3 dl
Middagsris

Slik gjør du

Trinn 1

Tin fisken forsiktig til nesten gjennomtint. Kok risen etter anvisning på pakken.

Trinn 2

Finhakk chili og hvitløk og skjær rødløken i skiver. Ha fisken i en bolle. Press limesaft over fisken. Bland. Ha i chili, hvitløk og rødløk og la trekke i 10-15 minutter. Vend litt underveis. Smak til med salt.

Trinn 3

Tilsett mais, hakket tomat og finhakket vårløk. Hell over oljen.

Trinn 4

Server med risen ved siden av – den kan brukes til å suge opp den gode kraften.

Det lille ekstra