Hente oppskriftsvarer fra kalenderen din?

Velg oppskrifter

Del på e-post Skjul handlelapp

Cajun-Thai vinger

14 ingredienser
42 planlagt
Cajun-Thai vinger
Klikk og dra
til kalenderen
Enkel og veldig god grillmat – nydelig som ventesnacks eller forrett! Prøv selv neste gang du fyrer opp grillen!

Velg antall personer

2 voksne
2 barn

Ingredienser

Kyllingvinger

1 pakke
Stange kyllingvinger naturell

Sweet chili sauce

0,5 flaske
Sweet chili sauce

Cajun krydderblanding

1 ts
Malt paprika
1 ts
Løkpulver
1 ts
Hvitløkspulver
1 ts
Chilipulver
1 ts
Kajennepepper
1 ts
Malt sort pepper
0,5 ts
Malt hvit pepper
0,5 ts
Tørket timian
0,3 ts
Tørket oregano
1,5 ts
Salt

Dip

1 boks
Urtemajones
1 boks
Creamy French Onion dip

Slik gjør du

Trinn 1

Bland alle krydder-ingrediensene i en liten bolle. Dekk vingene med et tynt lag krydderblanding. Ha kyllingvingene i en aluminiumsform. Grill vingene på indirekte varme i 10 minutter. Vend og ha på sweet chili sauce.

Trinn 2

Ta vingene ut av formen med en grillklype og legg dem på direkte varme. Grill til de har fått mer farge og er bittelitt småsvidde (dette går fort, så vær forsiktig). Legg vingene tilbake i formen og grill videre til de er gjennomstekte.

Trinn 3

Server kyllingvingene med Sweet Chili sauce, Urtemajones og Creamy French Onion dip.

Middagsplanleggeren
gir deg ukens handlelapp

1)  Klikk og dra oppskriften til kalenderen
2)  Vis handlelappen og trykk "hent oppskriftsvarer"
3)  Bruk appen eller del handle-lappen på sms eller e-post
Dra ned i kalender