Cajun Chicken Dirty Rice

12 ingredienser
323 planlagt
Cajun Chicken Dirty Rice
Legg oppskrift
i handlelapp
En enkel og tradisjonsrik risrett fra Sørstatene – med mange ingredienser som gir mye smak.

Velg antall personer

2 voksne
2 barn

Ingredienser

Kylling

1 pakke
Grillet lårfilet Cajun

Dirty rice

2,5 dl
Middagris
5 dl
Kyllingkraft
2 fedd
Hvitløk
1 stk
Liten løk
0,5 stk
Grønn paprika
1 klype
Kajennepepper
1 klype
Tørket timian
1 stk
Laurbærblad
2 ss
Solsikkeolje
1 klype
Salt
1 klype
Nykvernet pepper

Slik gjør du

Trinn 1

Tilbered Grillet lårfilet Cajun etter anvisning på pakken.

Trinn 2

Kok opp kyllingkraft og tilsett ris. Kok etter anvisning på pakken. Stek finhakket hvitløk, løk og paprika i olje i en stekepanne. Smak til med litt salt og nykvernet pepper.

Trinn 3

Ha i kajennepepper, timian og laurbærblad, og stek til grønnsakene er knapt møre. Ha grønnsaksblandingen over i risen mot slutten av koketiden til risen.

Trinn 4

Skjær kyllingen i biter og vend dem inn i risblandingen. Smak evt. til med litt mer salt og pepper. La alt blir gjennomvarmt og server.