Hente oppskriftsvarer fra kalenderen din?

Velg oppskrifter

Del på e-post Skjul handlelapp

Cajun Chicken Dirty Rice

12 ingredienser
111 planlagt
Cajun Chicken Dirty Rice
Klikk og dra
til kalenderen
En enkel og tradisjonsrik risrett fra Sørstatene – med mange ingredienser som gir mye smak.

Velg antall personer

2 voksne
2 barn

Ingredienser

Kylling

1 pakke
Grillet lårfilet Cajun

Dirty rice

2,5 dl
Middagris
5 dl
Kyllingkraft
2 fedd
Hvitløk
1 stk
Liten løk
0,5 stk
Grønn paprika
1 klype
Kajennepepper
1 klype
Tørket timian
1 stk
Laurbærblad
2 ss
Solsikkeolje
1 klype
Salt
1 klype
Nykvernet pepper

Slik gjør du

Trinn 1

Tilbered Grillet lårfilet Cajun etter anvisning på pakken.

Trinn 2

Kok opp kyllingkraft og tilsett ris. Kok etter anvisning på pakken. Stek finhakket hvitløk, løk og paprika i olje i en stekepanne. Smak til med litt salt og nykvernet pepper.

Trinn 3

Ha i kajennepepper, timian og laurbærblad, og stek til grønnsakene er knapt møre. Ha grønnsaksblandingen over i risen mot slutten av koketiden til risen.

Trinn 4

Skjær kyllingen i biter og vend dem inn i risblandingen. Smak evt. til med litt mer salt og pepper. La alt blir gjennomvarmt og server.

Middagsplanleggeren
gir deg ukens handlelapp

1)  Klikk og dra oppskriften til kalenderen
2)  Vis handlelappen og trykk "hent oppskriftsvarer"
3)  Bruk appen eller del handle-lappen på sms eller e-post
Dra ned i kalender