Cæsarsalat med kyllingbryst

Tidsbruk 30 minutter
18 ingredienser
92 planlagt
Cæsarsalat med kyllingbryst
Legg oppskrift
i handlelapp
Cæsarsalat med kyllingbryst er en klassisk og balansert salat som alle liker. Prøv denne enkle oppskriften. Perfekt til lunsj eller som en lett middag.

Velg antall personer

2 voksne
2 barn

Ingredienser

500 g
Kyllingbryst
2 ss
Solsikkeolje
6 fedd
Hvitløk
2 stk
Hjertebladsalat
4 skive
Loff
2 ss
Olivenolje
2 ss
Gressløk
1 ss
Wostershiresauce
1 klype
Salt
1 klype
Pepper

Cæsardressing

1 stk
Eggeplomme
2 ts
Dijonsennep
2 stk
Ansjosfileter (kan droppes)
1 ss
Sitronsaft
50 g
Parmesanost
1 dl
Solsikkeolje
1 klype
Salt
1 klype
Pepper

Slik gjør du

Trinn 1

Ha eggeplomme, sennep, ansjos, Wostershiresaus, sitronsaft i en bolle og miks godt med visp.

Pisk og spe samtidig på med solsikkeolje til en tynn majoneskonsistens.

Ha i revet parmesan og smak til med salt og pepper.

Trinn 2

Forvarm stekeovnen til 200 grader varmluft.

Skjær loffskiver i terninger. I en stor bolle eller på et stekebrett: Dryss over olivenolje og finhakket hvitløk og vend godt.

Stek på stekebrett i ca. 5 minutter. Vent krutongene og stek videre i ca. 5 minutter. Følg med på fargen.