Dette kan medføre at enkelte funksjoner ikke fungerer som de skal i perioder. Dersom du opplever problemer er det fint om du kan gi oss beskjed her. Vi beklager de ulempene det kan medføre deg som kunde.

Cæsarsalat med kylling

Tidsbruk 30 minutter
10 ingredienser
190 planlagt
Cæsarsalat med kylling
Legg oppskrift
i handlelapp
Du tar hva du har – og vips! En herlig klassiker står på bordet. Caesar Cardinis restekreasjon fra 1924 ble laget på impuls – i dag er den kanskje verdens mest kjente salat.

Velg antall personer

2 voksne
2 barn

Ingredienser

1 pakke
Kyllingfilet 300 g Solvinge
2 pakke
Hjertesalat
25 g
Parmigiano Reggiano Castelli
6 stk
Minibaguetter REMA 1000
1 stk
Egg frittgående M/L, Solvinge
3 ss
Olivenolje REMA 1000
2 fedd
Hvitløk
1 ss
Dijon sennep
2 ss
Hvitvinseddik
1 dl
Solsikkeolje REMA 1000

Slik gjør du

Trinn 1

Trinn 1

Vask og tørk salaten. Ha salt og pepper på kyllingfiletene og stek dem godt brune i en panne med litt olivenolje.

Trinn 2

Trinn 2

Skjær baguettene i terninger og rist dem brune i pannen med litt olivenolje. Rør litt rundt med et fedd hvitløk på en gaffel for å få et snev av hvitløksmak på krutongene.

Trinn 3

Trinn 3

Bland sennep, eggeplomme, hvitvinseddik og raspet hvitløk i en bolle. Pisk inn solsikke- og olivenoljen. Rør inn revet parmesan og smak til med salt og pepper. Bland revet salat med dressingen. Legg den på et fat og ha skivet kylling og brødkrutonger over. Litt ekstra kvernet pepper på toppen hører med.

Serveringsforslag

Dryss sprøstekt bacon på toppen og prøv finhakket ansjos i dressingen.