Butterdeigsvafler med seterrømme, rødløk og røket laks

5 ingredienser
78 planlagt
Butterdeigsvafler med seterrømme, rødløk og røket laks
Legg oppskrift
i handlelapp
En annerledes måte å bruke vaffeljernet på! Resultatet er en enkel og delikat forrett.

Velg antall personer

2 voksne
2 barn

Ingredienser

Butterdeigsvafler med seterrømme, rødløk og røket laks

4 stk
Frossen butterdeig
1 stk
Seterrømme
1 klype
Dill
200 g
Røket laks
1 dl
Hakket rødløk

Slik gjør du

Trinn 1

Tin butterdeigen og rull platene sammen til en ball. Del ballen i 4 og kjevle butterdeigen ut slik at den er like stor som vaffeljernet.

Trinn 2

Stek butterdeigen i vaffeljernet i fire minutter til deigen er sprø. Avkjøl "vaffelplatene" og del den i 4-5 hjerter. Stivpisk seterrømme eller crème fraîche og legg en skje på hver vaffelbit. Topp rømmen med røket laks, hakket rødløk og dill.