Dette kan medføre at enkelte funksjoner ikke fungerer som de skal i perioder. Dersom du opplever problemer er det fint om du kan gi oss beskjed her. Vi beklager de ulempene det kan medføre deg som kunde.

Butterdeigsvafler med seterrømme, rødløk og røket laks

5 ingredienser
13 planlagt
Butterdeigsvafler med seterrømme, rødløk og røket laks
Legg oppskrift
i handlelapp
En annerledes måte å bruke vaffeljernet på! Resultatet er en enkel og delikat forrett.

Velg antall personer

2 voksne
2 barn

Ingredienser

Butterdeigsvafler med seterrømme, rødløk og røket laks

4 stk
Frossen butterdeig
1 stk
Seterrømme
1 klype
Dill
200 g
Røket laks
1 dl
Hakket rødløk

Slik gjør du

Trinn 1

Tin butterdeigen og rull platene sammen til en ball. Del ballen i 4 og kjevle butterdeigen ut slik at den er like stor som vaffeljernet.

Trinn 2

Stek butterdeigen i vaffeljernet i fire minutter til deigen er sprø. Avkjøl "vaffelplatene" og del den i 4-5 hjerter. Stivpisk seterrømme eller crème fraîche og legg en skje på hver vaffelbit. Topp rømmen med røket laks, hakket rødløk og dill.