Hente oppskriftsvarer fra kalenderen din?

Velg oppskrifter

Del på e-post Skjul handlelapp

Butterdeigsvafler med seterrømme, rødløk og røket laks

5 ingredienser
4 planlagt
Butterdeigsvafler med seterrømme, rødløk og røket laks
Klikk og dra
til kalenderen
En annerledes måte å bruke vaffeljernet på! Resultatet er en enkel og delikat forrett.

Velg antall personer

2 voksne
2 barn

Ingredienser

Butterdeigsvafler med seterrømme, rødløk og røket laks

4 stk
Frossen butterdeig
1 stk
Seterrømme
1 klype
Dill
200 g
Røket laks
1 dl
Hakket rødløk

Slik gjør du

Trinn 1

Tin butterdeigen og rull platene sammen til en ball. Del ballen i 4 og kjevle butterdeigen ut slik at den er like stor som vaffeljernet.

Trinn 2

Stek butterdeigen i vaffeljernet i fire minutter til deigen er sprø. Avkjøl "vaffelplatene" og del den i 4-5 hjerter. Stivpisk seterrømme eller crème fraîche og legg en skje på hver vaffelbit. Topp rømmen med røket laks, hakket rødløk og dill.

Middagsplanleggeren
gir deg ukens handlelapp

1)  Klikk og dra oppskriften til kalenderen
2)  Vis handlelappen og trykk "hent oppskriftsvarer"
3)  Bruk appen eller del handle-lappen på sms eller e-post
Dra ned i kalender