Dette kan medføre at enkelte funksjoner ikke fungerer som de skal i perioder. Dersom du opplever problemer er det fint om du kan gi oss beskjed her. Vi beklager de ulempene det kan medføre deg som kunde.

Burritos

Tidsbruk 60 minutter
13 ingredienser
664 planlagt
Burritos
Legg oppskrift
i handlelapp
Lenge før europeerne kom til Mexico, spiste Aztekerne tortillas som en håndholdt snack. Med strimlet svinekjøtt og hot tacosaus er den også en brennhet TexMex-favoritt.

Velg antall personer

2 voksne
2 barn

Ingredienser

0,5 ts
Kajennepepper
1 stk
Hjertesalat
1 pakke
Strimlet svinebiff
1 stk
Løk
1 stk
Rød paprika
1 stk
Lime
1 boks
Kidneybønner
1 pose
Tortillas
2 dl
Middagsris
100 g
Hvitost
1 glass
Tacosaus hot
2 ss
Olivenolje
3 dl
Kjøttbuljong

Slik gjør du

Trinn 1

Trinn 1

Kok ris etter anvisning på pakken. Stek kjøttet raskt på sterk varme i en kasserolle med litt olje.

Trinn 2

Trinn 2

Tilsett hakket løk og paprika. La det surre litt og ha i buljong eller vann til kjøttet er dekket. Skru ned varmen til middels og la det surre under lokk i ca. 45 minutter. Rør av og til. Kjøttet skal være så mørt at det lett kan rives fra hverandre med to gafler. Smak til med salt.

Trinn 3

Varm kidneybønner og kjør til en mos med stavmikser. Smak til med limesaft, salt og kajennepepper.

Trinn 4

Trinn 4

Varm en tortilla i pannen til den er passe varm og fortsatt myk.

Trinn 5

Trinn 5

Smør bønnekremen langs kantene på tortillaen. Legg på kjøttet, kokt ris, revet ost, tacosaus og finsnittet hjertesalat. Brett sammen og server.