Dette kan medføre at enkelte funksjoner ikke fungerer som de skal i perioder. Dersom du opplever problemer er det fint om du kan gi oss beskjed her. Vi beklager de ulempene det kan medføre deg som kunde.

Burritos med strimlet svin

Tidsbruk 75 minutter
10 ingredienser
629 planlagt
Burritos med strimlet svin
Legg oppskrift
i handlelapp
I Mexico la Aztekernes mattradisjoner grunnlaget for mye av det vi ser på som TexMex i dag. Burritos er spansk for "lille esel", men i denne retten anbefaler vi heller strilmlet svinekjøtt.

Velg antall personer

2 voksne
2 barn

Ingredienser

1 stk
Strimlet svinekjøtt 500 g Nordfjord
1 stk
Løk
1 stk
Grønn paprika
1 stk
Lime
2 stk
Avokado
1 stk
Rød chili
1 boks
Kidneybønner REMA 1000
1 pakke
Tortillas 6 stk REMA 1000
2 ss
Olivenolje REMA 1000
2 fedd
Hvitløk

Slik gjør du

Trinn 1

Burritos: Stek kjøttet raskt på sterk varme i en gryte med litt olje. Tilsett hakket løk, hvitløk og paprika. La det surre litt og ha i kraft eller vann til kjøttet er dekket helt. Skru ned varmen til middels og la det hele surre under lokk i ca 45 minutter. Rør av og til. Kjøttet skal være så mørt at det lett kan knuses med en gaffel. Smak til med salt og evt. en dråpe limesaft.

Trinn 2

Guacamole: Mos avokadokjøtt og tilsett finhakket hvitløk og chili. Smak til med lime, salt og pepper.

Trinn 3

Bønner: Tøm bønnene ut av boksen og skyll dem lett i friskt vann. Varm dem meget forsiktig i en kjele.

Trinn 4

Varm tortillas i en panne. De skal være varme, men fortsatt myke. Legg på kjøttet, guacamole og varme bønner. Brett sammen og server.