Dette kan medføre at enkelte funksjoner ikke fungerer som de skal i perioder. Dersom du opplever problemer er det fint om du kan gi oss beskjed her. Vi beklager de ulempene det kan medføre deg som kunde.

Burrito med scampi og sweet chili

Tidsbruk 30 minutter
12 ingredienser
371 planlagt
Burrito med scampi og sweet chili
Legg oppskrift
i handlelapp
Lag street food inspirert av det du får servert i London – eller Mexico City! Burrito med scampi passer like godt hverdag som helg.

Velg antall personer

2 voksne
2 barn

Ingredienser

Ris og mais

1,5 dl
Middagsris eller jasminris
1 boks
Mais

Fyll

1 stk
Rødløk 4-pk
1 stk
Rød chili
2 stk
Tomater
270 g
Ferdigkokt scampi
1 ts
Spisskummen
6 ss
Sweet chilisaus
2 ss
Olje
1 klype
Salt
1 klype
Nykvernet pepper

Tortillas

1 pose
Tortillas

Slik gjør du

Trinn 1

Kok ris etter anvisning på pakken.

Trinn 2

Hell vannet av maisen. Ha maisen i en varm og tørr stekepanne og stek den til den har fått fin bruning. Ta maisen ut av stekepannen, og sett til side.

Trinn 3

Skrell og hakk rødløk og finhakk chili. Kutt tomatene i terninger. Del scampiene i fire. Ha litt olje i en middels varm stekepanne og stek løk og chili til løken er blank og myk. Ha i tomater og spisskummen og stek i 4-5 minutter. Tilsett scampi og sweet chilisaus og smak til med salt og pepper. La trekke i et par minutter. Løft det ut av pannen og sett til side.

Trinn 4

Varm tortillas i en tørr stekepanne. Fyll med scampiblandingen, ris og mais og rull sammen.

Det lille ekstra

Server gjerne med hjemmelaget guacamole! Dette er ikke inkludert på handlelappen – legg til om du ønsker det lille ekstra.

Prøv også
Prøv også