Dette kan medføre at enkelte funksjoner ikke fungerer som de skal i perioder. Dersom du opplever problemer er det fint om du kan gi oss beskjed her. Vi beklager de ulempene det kan medføre deg som kunde.

Burgersandwich med rødbeter og tomatsalat

Tidsbruk 25 minutter
17 ingredienser
2198 planlagt
Burgersandwich med rødbeter og tomatsalat
Legg oppskrift
i handlelapp
Fri for melk
Selvgjort er velgjort – om du vil servere en herlig hjemmelaget burgermiddag, bør du prøve denne!

Velg antall personer

2 voksne
2 barn

Ingredienser

Kjøttdeig

400 g
Kjøttdeig
1 stk
Egg
0,5 stk
Rødløk 4-pk
3 ss
Hakket syltet sylteagurk
2 ss
Hakkede syltede rødbeter
0,5 ts
Salt
0,3 ts
Pepper
1 dl
Vann (fra springen eller flaske 1,5 L)

Brød

8 skive
Gourmetloff fersk
1 dl
Solsikkeolje

Tomatsalat

4 stk
Tomat
1 stk
Sitron
0,5 stk
Rødløk 4-pk
0,5 ts
Sukker
2 ss
Olivenolje
1 klype
Salt
1 klype
Pepper

Slik gjør du

Trinn 1

Trinn 1

Sett ovnen på 170°c. Bland godt sammen kjøttdeig, egg, vann, revet rødløk, finhakkede rødbeter og finhakket sylteagurk, salt og pepper.

Trinn 2

Trinn 2

Del deigen i fire og legg en del på hver sin skive loff. Fordel jevnt utover skiven. Topp med en ny skive loff.

Trinn 3

Trinn 3

Varm en stekepanne og ha i solsikkeolje. Brun sandwichene godt på begge sider. legg dem på et stekebrett og etterstek i ovn i 8–10 minutter. Ta ut og del dem i to.

Trinn 4

Trinn 4

Tomatsalat: Bland sitronsaft, sukker, olivenolje og finhakket rødløk i en bolle. Smak til med salt og pepper. Skjær tomatene i grove biter og vend dem lett i dressingen. Server burgersandwichene sammen med tomatsalaten.

Serveringsforslag

Hvis du ønsker en mager variant, kan du riste loffskivene i brødrister før du legger på farsen i stedet for å steke dem i olje. du kan også steke farsen som en vanlig burger.