Burger på gresk

Tidsbruk 20 minutter
8 ingredienser
163 planlagt
Burger på gresk
Legg oppskrift
i handlelapp
Hamburger kan serveres i mange varianter. Denne har hentet inspirasjon fra det østlige Middelhav. Vi tror den vil bli manges favoritt på grillen.

Velg antall personer

2 voksne
2 barn

Ingredienser

Hamburger

4 stk
Big Beef hamburgere
4 stk
Hamburgerbrød

Tilbehør

8 ss
Tzatziki-dressing
3 stk
I skiver, grillede
0,5 stk
Rødløk i ringer
6 ss
Tynne skiver sorte oliven
3 neve
Ruccula
10 ss
Smuldret apetina mild

Slik gjør du

Trinn 1

Slik griller du burger: Grill burgeren på sterk varme til den har fått en fin farge på begge sider. Flytt burgeren til indirekte varme, legg på lokk. Hvis burgeren grilles kun på sterk varme, er det lurt å snu den ofte. Burgeren er ferdig når den er fast når du trykker på midten av den. Hvis den fortsatt er myk, trenger den litt mer tid. Husk at en tykkere burger trenger flere minutter grilltid enn en tynn burger. Grill hamburgerbrødet på slutten av grilltiden.

Beregn 1 burger per person

Thick & Juicy Big Beef burger

Thick & Juicy Big Beef burger

Nordfjord
Prøv også!