Dette kan medføre at enkelte funksjoner ikke fungerer som de skal i perioder. Dersom du opplever problemer er det fint om du kan gi oss beskjed her. Vi beklager de ulempene det kan medføre deg som kunde.

Burger med rødbetsalsa og sennepsmajones

Tidsbruk 30 minutter
15 ingredienser
564 planlagt
Burger med rødbetsalsa og sennepsmajones
Legg oppskrift
i handlelapp
En salsa av rødbeter og eple gir burgerne både sødme, friskhet og knasende sprøhet.

Velg antall personer

2 voksne
2 barn

Ingredienser

Rødbetsalsa

1 stk
Rødbet
1 stk
Løk
1 stk
Grønt eple
2 ts
Hvitvinseddik
2 ss
Olje
1 klype
Salt
1 klype
Nykvernet pepper

Sennepsmajones

1 dl
Majones
1 ss
Dijonsennep

Burger

1 pakke
Kjøttdeig av svin og storfe
0,5 ts
Salt
1 klype
Nykvernet pepper
2 ss
Olje

Hamburgerbrød og ost

60 g
Hvitost
1 pose
Hamburgerbrød

Slik gjør du

Trinn 1

Skrell og del rødbeten i 4-6 biter og kok i lettsaltet vann til den er mør – ca. 12-15 minutter. Hell av vannet og avkjøl rødbeten litt under rennende kaldt vann.

Trinn 2

Kutt rødbet og løk i små terninger. Vask eplet, del det i to og ta ut kjernen. Finhakk eplet. Ha alt i en bolle, og hell over hvitvinseddik og olje. Vend det godt sammen. Smak til med salt og pepper.

Trinn 3

Lag en dressing ved å røre sammen majones og Dijonsennep i en liten bolle.

Trinn 4

Form fire burgere av kjøttdeigen. Krydre med salt og pepper. Ha litt olje i en varm stekepanne og stek burgerne i 3-4 minutter. Snu og legg en osteskive på hver burger. Stek videre i 2-3 minutter. La burgerne hvile litt etter at du har stekt dem.

Trinn 5

Rist hamburgerbrødene. Fyll dem med burgere, rødbetsalsa og sennepsmajones.