Dette kan medføre at enkelte funksjoner ikke fungerer som de skal i perioder. Dersom du opplever problemer er det fint om du kan gi oss beskjed her. Vi beklager de ulempene det kan medføre deg som kunde.

Burger med pepperstekt oksefilet, syltet rødløk og chilimajones

15 ingredienser
105 planlagt
Burger med pepperstekt oksefilet, syltet rødløk og chilimajones
Legg oppskrift
i handlelapp
Denne burgeren passer godt til både hverdag og helg - unn deg litt luksus!

Velg antall personer

2 voksne
2 barn

Ingredienser

Chilimajones

1 dl
Majones
0,5 dl
Rømme eller crème fraîche
1 ss
Hakket rød chili
2 ts
Limesaft
2 ts
Tabasco

Syltet rødløk

300 g
Rødløk
0,5 dl
Sitronsaft
0,5 dl
Sukker
0,5 ts
Salt

Burger

4 stk
Hamburgerbrød
2 stk
Tomater
600 g
Biff av indrefilet eller ytrfilet okse
1 ss
Sort pepper, grovmalt
1 ts
Salt
2 ss
Solsikkeolje

Slik gjør du

Trinn 1

Chilimajones: Bland alt og ha på hamburgerbrødene.

Trinn 2

Syltet rødløk: Rens rødløken og del i båter som skilles fra hverandre. Ha løken i en kjele, tilsett sitronsaft, sukker og salt. Sett på lokk og kok opp. Kok forsiktig i 5 minutter og legg den varm i hamburgeren.

Trinn 3

Varm hamburgerbrødene i ovnen ved 200 grader varmluft i 3 minutter. Krydre biffene med salt og grovmalt sort pepper og bank dem litt flatere, til ca 2 cm. Stek biffene i varm panne med solsikkeolje i 2 minutter på hver side. Smør chilimajones på brødene og ha på tomatskiver, syltet rødløk og stekte biffer. Server gjerne med pommes frites til med ekstra chilimajones.