Hente oppskriftsvarer fra kalenderen din?

Velg oppskrifter

Del på e-post Skjul handlelapp

Burger med pepperstekt oksefilet, syltet rødløk og chilimajones

15 ingredienser
45 planlagt
Burger med pepperstekt oksefilet, syltet rødløk og chilimajones
Klikk og dra
til kalenderen
Denne burgeren passer godt til både hverdag og helg - unn deg litt luksus!

Velg antall personer

2 voksne
2 barn

Ingredienser

Chilimajones

1 dl
Majones
0,5 dl
Rømme eller crème fraîche
1 ss
Hakket rød chili
2 ts
Limesaft
2 ts
Tabasco

Syltet rødløk

300 g
Rødløk
0,5 dl
Sitronsaft
0,5 dl
Sukker
0,5 ts
Salt

Burger

4 stk
Hamburgerbrød
2 stk
Tomater
600 g
Biff av indrefilet eller ytrfilet okse
1 ss
Sort pepper, grovmalt
1 ts
Salt
2 ss
Solsikkeolje

Slik gjør du

Trinn 1

Chilimajones: Bland alt og ha på hamburgerbrødene.

Trinn 2

Syltet rødløk: Rens rødløken og del i båter som skilles fra hverandre. Ha løken i en kjele, tilsett sitronsaft, sukker og salt. Sett på lokk og kok opp. Kok forsiktig i 5 minutter og legg den varm i hamburgeren.

Trinn 3

Varm hamburgerbrødene i ovnen ved 200 grader varmluft i 3 minutter. Krydre biffene med salt og grovmalt sort pepper og bank dem litt flatere, til ca 2 cm. Stek biffene i varm panne med solsikkeolje i 2 minutter på hver side. Smør chilimajones på brødene og ha på tomatskiver, syltet rødløk og stekte biffer. Server gjerne med pommes frites til med ekstra chilimajones.

Middagsplanleggeren
gir deg ukens handlelapp

1)  Klikk og dra oppskriften til kalenderen
2)  Vis handlelappen og trykk "hent oppskriftsvarer"
3)  Bruk appen eller del handle-lappen på sms eller e-post
Prøv også!
Prøv også!
Dra ned i kalender