Burger med cheddar, mais og spekeskinke

3.7 i snitt
Tidsbruk 25 minutter
Vanskelighetsgrad Enkel ferdighetsnivå
15 ingredienser
692 planlagt
Burger med cheddar, mais og spekeskinke
Legg oppskrift
i handlelapp
Få ting slår en saftig burger på grillen. Denne oppskriften gir deg det beste av alt – salt, søtt og saftig. Forbered deg på gjester som bare vil ha mer og mer.

Velg antall personer

2 voksne
2 barn

Ingredienser

4 stk
King Size burger fra Nordfjord
4 stk
Hamburgerbrød
1 dl
Barbequesaus
1 ts
Salt
1 klype
Sort pepper

Tilbehør

8 skive
Cheddar
100 g
Spekeskinke
1
Crisp salat
4 stk
Tomater

Maisrelish

1 stk
Mais
1 dl
Pølsesennep
0.5 dl
Majones
0.5 dl
Rømme
1 ts
Sitronsaft
1 klype
Salt og pepper

Slik gjør du

Trinn 1

Maisrelish: Bland alle ingrediensene og kjør raskt sammen med en stavmikser. Smak til med salt og pepper.

Trinn 2

Varm opp grillen på sterk varme. Krydre burgerne med salt og masse nykvernet sort pepper. Legg på grillen og grill 2–3 minutter på hver side. Pensle godt med barbequesaus siste minuttet. Vend noen ganger for at sausen skal glaseres og trekke inn i burgeren. Legg på cheddar og sett på lokk slik at osten smelter. Grill burgerbrødene og spekeskinken.

Trinn 3

Anret burgeren med maisrelish, salat, tomatskiver, burger, tomatskiver og grillet spekeskinke.