Dette kan medføre at enkelte funksjoner ikke fungerer som de skal i perioder. Dersom du opplever problemer er det fint om du kan gi oss beskjed her. Vi beklager de ulempene det kan medføre deg som kunde.

Burger med bønnesalsa

Tidsbruk 40 minutter
13 ingredienser
857 planlagt
Burger med bønnesalsa
Legg oppskrift
i handlelapp
Med en saftig burger på stekebrettet, er det lite som kan slå feil – men, med litt ekstra omtanke for tilbehøret, løfter du burgeropplevelsen til nye høyder. Her er det en briljant bønnesalsa som setter prikken over i-en.

Velg antall personer

2 voksne
2 barn

Ingredienser

400 g
Kvernet deig, storfe 14%
0,5 stk
Rødløk til kjøttdeig
1 stk
Gulrot, 1 kg-pose
1 boks
Maiskorn REMA 1000
1 stk
Egg frittgående M/L Solvinge
50 g
Gräddost 38% Tine
1 stk
Store hvite bønner, økologisk
2 stk
Tomater
0,5 stk
Rødløk til salsa
0,5 stk
Gourmetloff Mesterbakeren
2 ss
Solsikkeolje REMA 1000
1 ts
Tabasco, pepper sauce
2 ss
Tomatketchup Heinz, 1 kg

Slik gjør du

Trinn 1

Trinn 1

Sett ovnen på 170°C. Bland kjøttdeig, finhakket rødløk, gulrot, mais og egg.

Trinn 2

Trinn 2

Form til fire boller. Skjær ½ cm tykk skive av gräddosten og del den i 4 trekanter. Form kjøttdeigen rundt osten slik at den kommer i midten. Form til burgere ca. 10 cm i diameter. Krydre med salt og kvernet sort pepper. Brun dem godt i olje og etterstek i ca. 4 minutter.

Trinn 3

Trinn 3

Skyll bønnene i kaldt vann og ha dem i en bolle. Tilsett grovhakket tomat og rødløk, Tabasco og ketchup. Smak til med salt og kvernet sort pepper.

Trinn 4

Trinn 4

Skjær loffen i skiver og rist dem i pannen med litt solsikkeolje. Legg en burger på hver skive og topp med salsa.

Serveringsforslag

Server gjerne burgeren med salatblader og agurk høvlet i lange strimler.