Dette kan medføre at enkelte funksjoner ikke fungerer som de skal i perioder. Dersom du opplever problemer er det fint om du kan gi oss beskjed her. Vi beklager de ulempene det kan medføre deg som kunde.

Bruschetta med grillede grønnsaker

Tidsbruk 45 minutter
13 ingredienser
61 planlagt
Bruschetta med grillede grønnsaker
Legg oppskrift
i handlelapp
En gang italiensk husmannskost – i dag en populær forrett på mange restauranter. Kan gjerne lages med gammelt brød.

Velg antall personer

2 voksne
2 barn

Ingredienser

Grillede grønnsaker

1 stk
Aubergine
1 stk
Rød paprika
1 stk
Stor tomat
1 stk
Rød chili

Bruchetta

5 skive
Brød
1 fedd
Hvitløk

Dressing

1 fedd
Hvitløk
1 ts
Spisskummen
2 ts
Finhakket mynte
2 ts
Finhakket oregano
0,5 dl
God olivenolje
1 klype
Salt
1 klype
Nykvernet pepper

Slik gjør du

Trinn 1

Del aubergine og paprika i to. Fjern frøene i paprikaen. Grill aubergine, paprika, tomat og chili på indirekte varme til de er møre, ca. 25-30 minutter. Snu dem noen ganger underveis.

Trinn 2

Fjern skinnet på paprika, aubergine og tomat. Del chilien i to og fjern evt. hinner og frø. Finhakk den. Kutt alle grønnsakene i små biter.

Trinn 3

Lag en dressing av olivenolje, presset hvitløk, spisskummen og finhakkede urter. Smak til med salt og pepper. Vend inn grønnsakene.

Trinn 4

Grill brød på grillen eller rist det. Gni brødet med et hvitløksfedd – når det er grillet blir det nesten som et rivjern. Drypp over litt god olivenolje. Server med grillede grønnsaker.