Hente oppskriftsvarer fra kalenderen din?

Velg oppskrifter

Del på e-post Skjul handlelapp

Brun grunnsaus

Tidsbruk 15 minutter
3 ingredienser
Brun grunnsaus
Klikk og dra
til kalenderen
Obligatorisk følge til kjøttkaker og karbonader, ferdig på en liten halvtime.

Velg antall personer

2 voksne
2 barn

Ingredienser

37,5 g
Smør
2,3 ss
Hvetemel
0,8 l
Kjøttbuljong

Slik gjør du

Trinn 1

Trinn 1

Mise en place.

Trinn 2

Trinn 2

Brun smør og melet.

Trinn 3

Trinn 3

Spe med oksebuljongen og la det småkoke i 15 minutter. Smak til med salt og pepper.

Middagsplanleggeren
gir deg ukens handlelapp

1)  Klikk og dra oppskriften til kalenderen
2)  Vis handlelappen og trykk "hent oppskriftsvarer"
3)  Bruk appen eller del handle-lappen på sms eller e-post
Dra ned i kalender