Dette kan medføre at enkelte funksjoner ikke fungerer som de skal i perioder. Dersom du opplever problemer er det fint om du kan gi oss beskjed her. Vi beklager de ulempene det kan medføre deg som kunde.

Bruchetta med tomater og parmesan

Tidsbruk 15 minutter
9 ingredienser
172 planlagt
Bruchetta med tomater og parmesan
Legg oppskrift
i handlelapp
Bruschetta er fra gammelt av italiensk fattigmannskost, men er også i dag en enkel og god måte å få brukt opp brødrester på.

Velg antall personer

2 voksne
2 barn

Ingredienser

0,3 stk
Løk
0,5 ts
Tørket basilikum
2 stk
Tomater
2 ss
Revet parmesan
2 skive
Brød, gjerne tørt
1 ss
Olivenolje til steking
1 klype
Salt
1 klype
Nykvernet pepper
1 ss
Olivenolje til drypping

Slik gjør du

Trinn 1

Skrell og finhakk løk. Ha litt olje i en middels varm stekepanne. Ha i løk og tørket basilikum og stek til løken er blank. Smak til med salt og pepper.

Trinn 2

Vask og del tomatene i små terninger. Riv parmesan på et rivjern.

Trinn 3

Rist brødskivene i brødristeren og drypp over olivenolje.

Trinn 4

Ha på stekt løk, tomater og parmesan.