Brooklyn Hamburger
Sylteagurk, løk og grov sennep er obligatoriske innslag i en klassisk burger – slik du får den servert i Brooklyn. Revet gouda på toppen runder av de kraftige grunnsmakene.
Velg antall personer
2 voksne
2 barn
Slik gjør du
Trinn 1
Grill hamburgere på direkte varme til de løsner fra risten (ca. 1 ½ minutt) på den ene siden. Snu dem og grill videre til de får en fin farge på den andre siden.
Trinn 2
Flytt burgerne til indirekte varme. Ta ned lokket og grill ferdig – det tar 2-4 minutter avhengig av tykkelsen. Hvis du skal ha ost på burgerne, legg på osteskiver når det er ett minutt igjen av grilltiden.
Trinn 3
Varm burgerbrød på grillen. Vær forsiktig – de trenger ikke lang tid.
Trinn 4
Montér burger med valgt tilbehør.
Fries
Husk også å planlegg "Parmesan fries". Se under!
Prøv også