Brokkolisalat på grillen
Brokkolisalat har blitt en favoritt blant oss nordmenn, og passer utmerket i sammen med fetaost, blåbær og spinat. Topp det hele med en deilig vinaigrette av honning, sennep og hvitvinseddik.
Du får en frisk og sommerlig salat som metter like godt alene, eller som tilbehør til grillmat.
Velg antall personer
Voksne
2
Barn
2
Slik gjør du
-
Trinn 1
Del brokkoli i buketter og pensle med olivenolje.
-
Trinn 2
Grill over middels høy varme på grillen til de blir møre.
-
Trinn 3
Visp eller rist sammen alle ingrediensene til dressing.
-
Trinn 4
Ha babyspinat, brokkoli, og mesteparten av blåbærene i en salatbolle.
-
Trinn 5
Hell dressingen over og bland forsiktig.
-
Trinn 6
Dryss over hakkede mandler, resten av blåbær og smuldre over fetaosten.
Prøv også