Hente oppskriftsvarer fra kalenderen din?

Velg oppskrifter

Del på e-post Skjul handlelapp

Brokkoli- og eplesalat

Tidsbruk 15 minutter
5 ingredienser
48 planlagt
Brokkoli- og eplesalat
Klikk og dra
til kalenderen
Denne friske salaten kan gjerne brukes som tilbehør til kjøtt og fisk, men kan også fint serveres som en sunn forrett eller et lett mellommåltid.

Velg antall personer

2 voksne
2 barn

Ingredienser

1 stk
Brokkoli
2 stk
Grønne epler
1 ss
Honning
0,5 stk
Sitron, saften (eller hvitvinseddik)
1 ss
Rapsolje

Slik gjør du

Trinn 1

Vask brokkoli godt, og skjær brokkolihodet i små buketter.

Trinn 2

Vask og riv grønne epler på et rivjern.

Trinn 3

Ha alt i en salatbolle. Bland sammen litt honning, rapsolje og hvitvinseddik eller sitronsaft og hell det over salaten.

Serveringsforslag

Det smaker også godt med mynte og ristede solsikkekjerner i salaten.

Middagsplanleggeren
gir deg ukens handlelapp

1)  Klikk og dra oppskriften til kalenderen
2)  Vis handlelappen og trykk "hent oppskriftsvarer"
3)  Bruk appen eller del handle-lappen på sms eller e-post
Dra ned i kalender