Brødkrutonger med urter og flaksalt

Ingen vurderinger
Tidsbruk 20 minutter
Vanskelighetsgrad Enkel ferdighetsnivå
4 ingredienser
46 planlagt
Brødkrutonger med urter og flaksalt
Legg oppskrift
i handlelapp
Gjør deg klar for å lage verdens beste krutonger. Brødkrutonger setter spiss på både supper og salater, og det fine er at du kan bruke opp brød du har.

Velg antall personer

2 voksne
2 barn

Ingredienser

4 skive
Tykke skiver av gammelt brød
1 ts
Valgfrie tørkede urter: Timian/rosmarin/salvie/oregano
2 ss
Olivenolje
1 klype
Flaksalt

Slik gjør du

Trinn 1

Skjær brød i 1 x 1 cm terninger. Skjær bort skorpen om ønskelig.

Trinn 2

Legg utover et bakebrett med bakepapir. Ringle olivenolje over terningene og bland slik at oljen fordeles på alle bitene. Strø over salt og tørkede urter. Miks gjerne ulike urter.

Trinn 3

Sett i ovnen på 125 grader varmluft og stek til krutongene er tørre og sprø. Bruk i salat, som topping på suppe eller til ostefondue.