Hjemmelaget grissini | Oppskrifter | REMA 1000
Hopp til innhold
Rema.no Oppskrifter Bakst Hjemmelaget grissini

Hjemmelaget grissini

3.7 i snitt
Hjemmelaget grissini
Grissini er tynne italienske brødpinner som egner seg perfekt til suppe eller som snacks mens du venter. Superenkelt å lage!

Velg antall personer

Voksne
2
Barn
2

Ingredienser

10 gr
Tørrgjær
100 gr
Parmesan
3 dl
Helmelk
500 gr
Hvetemel
1.5 ts
Salt
150 gr
Smør

Slik gjør du

  1. Trinn 1

    Ha mel, salt, tørrgjær, revet parmesan, romtemperert smør og melk i en kjøkkenmaskin. Kjør på middels hastighet og elt deigen i 10 minutter. Fordel deigen til emner på størrelse med en eggeplomme. Rull med hendene til lange, tynne staver.

  2. Trinn 2

    Legg grissini på bakepapir på en stekeplate. Dekk over med plastfolie og la dem heve i 15 minutter.

  3. Trinn 3

    Forvarm ovnen til 200° C. Fjern plastfolien og stek på midterste rille i ca. 15 minutter til de er gylne. Pensle eller spray med vann og dryss med frø.

TIPS

Rull grissiene i sesam- eller valmuefrø, friske, hakkede urter eller tørket timian og finhakket hvitløk før de settes til heving.