Dette kan medføre at enkelte funksjoner ikke fungerer som de skal i perioder. Dersom du opplever problemer er det fint om du kan gi oss beskjed her. Vi beklager de ulempene det kan medføre deg som kunde.

Bringebærsaus

Tidsbruk 15 minutter
6 ingredienser
55 planlagt
Bringebærsaus
Legg oppskrift
i handlelapp
Hjemmelaget bringebærsaus får riskremen til å smake enda bedre. Den gir også isdesserter et løft.

Velg antall personer

2 voksne
2 barn

Ingredienser

1,5 dl
Bringebær eller andre røde bær
0,8 dl
Sukker
0,4 dl
Portvin, eller rød saft
0,4 stk
Vaniljestang
0,8 ss
Potetmel
0,8 dl
Vann (fra springen eller flaske 1,5 L)

Slik gjør du

Trinn 1

Trinn 1

Ha alle ingrediensene, bortsett fra potetmel, i en kjele og kok opp. La sausen koke i to minutter slik at saften kommer ut av bærene.

Trinn 2

Trinn 2

Rør potetmel ut i litt kaldt vann og hell det i en tynn stråle i sausen under omrøring. Pass på at sausen ikke blir for tykk, den tykner også litt når den avkjøles. Server den nylaget mens den fremdeles er litt lun.