Hente oppskriftsvarer fra kalenderen din?

Velg oppskrifter

Del på e-post Skjul handlelapp

Bringebærsaus

Tidsbruk 15 minutter
6 ingredienser
37 planlagt
Bringebærsaus
Klikk og dra
til kalenderen
Hjemmelaget bringebærsaus får riskremen til å smake enda bedre. Den gir også isdesserter et løft.

Velg antall personer

2 voksne
2 barn

Ingredienser

1,5 dl
Bringebær eller andre røde bær
0,8 dl
Sukker
0,4 dl
Portvin, eller rød saft
0,4 stk
Vaniljestang
0,8 ss
Potetmel
0,8 dl
Vann (fra springen eller flaske 1,5 L)

Slik gjør du

Trinn 1

Trinn 1

Ha alle ingrediensene, bortsett fra potetmel, i en kjele og kok opp. La sausen koke i to minutter slik at saften kommer ut av bærene.

Trinn 2

Trinn 2

Rør potetmel ut i litt kaldt vann og hell det i en tynn stråle i sausen under omrøring. Pass på at sausen ikke blir for tykk, den tykner også litt når den avkjøles. Server den nylaget mens den fremdeles er litt lun.

Middagsplanleggeren
gir deg ukens handlelapp

1)  Klikk og dra oppskriften til kalenderen
2)  Vis handlelappen og trykk "hent oppskriftsvarer"
3)  Bruk appen eller del handle-lappen på sms eller e-post
Dra ned i kalender