Hente oppskriftsvarer fra kalenderen din?

Velg oppskrifter

Del på e-post Skjul handlelapp

Braiserte svinekoteletter

Tidsbruk 75 minutter
10 ingredienser
27 planlagt
Braiserte svinekoteletter
Klikk og dra
til kalenderen
Fri for melk
Stopp væsketyven! Når du braiserer, brunes kjøttet før du heller på væsken og lar det putre under lokk. Slik holdes de gode smakene på plass i pannen, og aller viktigst – kjøttet blir mørt og saftig.

Velg antall personer

2 voksne
2 barn

Ingredienser

2 pakke
Svinekoteletter ca 400 g Nordfjord
1 stk
Løk
2 stk
Gulrot
300 g
Kålrot
2 dl
Eplejuice premium REMA 1000
4 dl
Middagsris REMA 1000
3 ss
Olivenolje REMA 1000
4 dl
Hønsebuljong
1 ss
Hvitvinseddik
2 ts
Timian, tørket

Slik gjør du

Trinn 1

Trinn 1

Kok risen etter anvisning på pakken. Brun svinekotelettene godt på begge sider i olje i en vid stekepanne.

Trinn 2

Trinn 2

Kutt grønnsakene i biter og legg dem på toppen av kotelettene. Hell over buljong, eplejuice og hvitvinseddik og dryss over litt timian. Legg på lokk og la det få småkoke i minst 1 time ? til kjøttet er mørt. Smak til med salt og pepper. Server med kokt ris.

Middagsplanleggeren
gir deg ukens handlelapp

1)  Klikk og dra oppskriften til kalenderen
2)  Vis handlelappen og trykk "hent oppskriftsvarer"
3)  Bruk appen eller del handle-lappen på sms eller e-post
Dra ned i kalender