Braiserte svinekoteletter

Tidsbruk 75 minutter
10 ingredienser
56 planlagt
Braiserte svinekoteletter
Legg oppskrift
i handlelapp
Fri for melk
Stopp væsketyven! Når du braiserer, brunes kjøttet før du heller på væsken og lar det putre under lokk. Slik holdes de gode smakene på plass i pannen, og aller viktigst – kjøttet blir mørt og saftig.

Velg antall personer

2 voksne
2 barn

Ingredienser

2 pakke
Svinekoteletter ca 400 g Nordfjord
1 stk
Løk
2 stk
Gulrot
300 g
Kålrot
2 dl
Eplejuice premium REMA 1000
4 dl
Middagsris REMA 1000
3 ss
Olivenolje REMA 1000
4 dl
Hønsebuljong
1 ss
Hvitvinseddik
2 ts
Timian, tørket

Slik gjør du

Trinn 1

Trinn 1

Kok risen etter anvisning på pakken. Brun svinekotelettene godt på begge sider i olje i en vid stekepanne.

Trinn 2

Trinn 2

Kutt grønnsakene i biter og legg dem på toppen av kotelettene. Hell over buljong, eplejuice og hvitvinseddik og dryss over litt timian. Legg på lokk og la det få småkoke i minst 1 time ? til kjøttet er mørt. Smak til med salt og pepper. Server med kokt ris.