Brødstuffing

Tidsbruk 30 minutter
10 ingredienser
34 planlagt
Brødstuffing
Legg oppskrift
i handlelapp
Brødstuffingen smaker akkurat like godt – selv om den stekes i form. Obligatorisk til julekalkunen.

Velg antall personer

2 voksne
2 barn

Ingredienser

0,8 stang
Stangselleri
0,4 stk
Middels stor løk
0,4 stk
Loff
0,8 ss
Hakket frisk salvie
0,4 ss
Hakket frisk timian
0,8 stk
Egg
0,4 ss
Finrevet sitronskall
48,8 g
Smør
0,8 klype
Salt
0,8 klype
Pepper

Slik gjør du

Trinn 1

Finhakk stangselleri og løk. Fres mykt i smør. Skjær skorpen av loffen, og kutt i terninger på 2 x 2 cm og bland godt.

Trinn 2

Tilsett salvie og timian og smak til med revet sitronskall, salt og pepper. Avkjøl blandingen, tilsett sammenvispet egg og bland godt. Fyll stuffingen i kalkunskroget og start stekingen.

Trinn 3

Hvis stuffing skal stekes i ovn: Stek brødstuffing ved 180°C, varmluft i ca. 30 minutter til stuffingen er stivnet.