Brødstuffing

Tidsbruk 15 minutter
9 ingredienser
49 planlagt
Brødstuffing
Legg oppskrift
i handlelapp
Det milde kalkunkjøttet blir enda bedre av å få tilført smak av en god stuffing. Stangselleri og frisk salvie gjør dette til en ekstra frisk variant.

Velg antall personer

2 voksne
2 barn

Ingredienser

1,1 stang
Stangselleri
0,4 stk
Løk
0,4 l
Loffterninger
0,8 ts
Malt hvit pepper
0,8 ss
Frisk salvie
0,4 ss
Frisk timian
0,8 stk
Egg
75 g
Smør
0,4 ts
Salt

Slik gjør du

Trinn 1

Trinn 1

Skjær vekk skorpen på loffen og kutt i terninger på ca. 2 x 2 cm. Finhakk stangselleri og løk og fres det mykt i smør. Tilsett loff i terninger og bland godt. Smak til med salt, pepper, salvie og timian.

Trinn 2

Trinn 2

Avkjøl blandingen, tilsett sammenvispet egg og bland godt.