Hente oppskriftsvarer fra kalenderen din?

Velg oppskrifter

Del på e-post Skjul handlelapp

Brødstuffing

Tidsbruk 15 minutter
9 ingredienser
45 planlagt
Brødstuffing
Klikk og dra
til kalenderen
Det milde kalkunkjøttet blir enda bedre av å få tilført smak av en god stuffing. Stangselleri og frisk salvie gjør dette til en ekstra frisk variant.

Velg antall personer

2 voksne
2 barn

Ingredienser

1,1 stang
Stangselleri
0,4 stk
Løk
0,4 l
Loffterninger
0,8 ts
Malt hvit pepper
0,8 ss
Frisk salvie
0,4 ss
Frisk timian
0,8 stk
Egg
75 g
Smør
0,4 ts
Salt

Slik gjør du

Trinn 1

Trinn 1

Skjær vekk skorpen på loffen og kutt i terninger på ca. 2 x 2 cm. Finhakk stangselleri og løk og fres det mykt i smør. Tilsett loff i terninger og bland godt. Smak til med salt, pepper, salvie og timian.

Trinn 2

Trinn 2

Avkjøl blandingen, tilsett sammenvispet egg og bland godt.

Middagsplanleggeren
gir deg ukens handlelapp

1)  Klikk og dra oppskriften til kalenderen
2)  Vis handlelappen og trykk "hent oppskriftsvarer"
3)  Bruk appen eller del handle-lappen på sms eller e-post
Dra ned i kalender