Hente oppskriftsvarer fra kalenderen din?

Velg oppskrifter

Del på e-post Skjul handlelapp
Bondeomelett
Fri for gluten

Oppskrift på Bondeomelett

Eggselent! Frokost-virtuosen ommeletten har et register som strekker seg langt forbi formiddagstimene. Med poteter og bacon blir den forvandlet til en herlig og mettende middag.

Tidsbruk 40 minutter
Inneholder 7 ingredienser
Handlet 302 ganger

Skaler oppskriften

Voksne
2
Barn
2


Ingredienser

1 stk Smårettbacon Nordfjord
5 stk Egg frittgående M/L, Solvinge
1 stk Løk
500 g Poteter
1 pose Isbergsalat blanding Bama

Fra kjøkkenskapet ditt

2 ss Smør
1 ss Extra Virgin Olivenolje REMA 1000

Del vår Bondeomelett oppskrift


Slik lager du Bondeomelett

Trinn 1

Trinn 1

Sett ovnen på 180°C. Kok poteter. Stek bacon gyllent i smør, tilsett grovhakket løk og kokte poteter i terninger og stek videre noen minutter.

Trinn 2

Trinn 2

Bland egg, vann (2 dl pr 5 egg), salt og pepper og hell røren over.

Trinn 3

Trinn 3

Sett pannen i ovnen (hvis stekepannen ikke tåler å settes i ovnen, skru ned varmen på platen og sett på lokk) og stek i ca. 10 minutter til omeletten er ferdig stekt. Bland salaten med litt god olivenolje, salt og pepper. Server bondeomeletten sammen med salaten.


Dra ned i kalender