Hente oppskriftsvarer fra kalenderen din?

Velg oppskrifter

Del på e-post Skjul handlelapp

Bondeomelett

Tidsbruk 40 minutter
7 ingredienser
69 planlagt
Bondeomelett
Klikk og dra
til kalenderen
Fri for gluten
Eggselent! Frokost-virtuosen ommeletten har et register som strekker seg langt forbi formiddagstimene. Med poteter og bacon blir den forvandlet til en herlig og mettende middag.

Velg antall personer

2 voksne
2 barn

Ingredienser

1 stk
Smårettbacon Nordfjord
5 stk
Egg frittgående M/L, Solvinge
1 stk
Løk
500 g
Poteter
1 pose
Isbergsalat blanding Bama
2 ss
Smør
1 ss
Extra Virgin Olivenolje REMA 1000

Slik gjør du

Trinn 1

Trinn 1

Sett ovnen på 180°C. Kok poteter. Stek bacon gyllent i smør, tilsett grovhakket løk og kokte poteter i terninger og stek videre noen minutter.

Trinn 2

Trinn 2

Bland egg, vann (2 dl pr 5 egg), salt og pepper og hell røren over.

Trinn 3

Trinn 3

Sett pannen i ovnen (hvis stekepannen ikke tåler å settes i ovnen, skru ned varmen på platen og sett på lokk) og stek i ca. 10 minutter til omeletten er ferdig stekt. Bland salaten med litt god olivenolje, salt og pepper. Server bondeomeletten sammen med salaten.

Middagsplanleggeren
gir deg ukens handlelapp

1)  Klikk og dra oppskriften til kalenderen
2)  Vis handlelappen og trykk "hent oppskriftsvarer"
3)  Bruk appen eller del handle-lappen på sms eller e-post
Dra ned i kalender