Dette kan medføre at enkelte funksjoner ikke fungerer som de skal i perioder. Dersom du opplever problemer er det fint om du kan gi oss beskjed her. Vi beklager de ulempene det kan medføre deg som kunde.

Bondeomelett med pølse

Tidsbruk 30 minutter
11 ingredienser
779 planlagt
Bondeomelett med pølse
Legg oppskrift
i handlelapp
Enkel hverdagsmiddag eller mettende brunsjrett? Denne omeletten passer like bra som begge deler.

Velg antall personer

2 voksne
2 barn

Ingredienser

Bondeomelett

400 g
Kjøttpølse
500 g
Ferdig middagspotet, Bama
0,5 stk
Purre
0,5 dl
Lettmelk
6 stk
Egg
2 stk
Tomater
50 g
Jarlsberg-ost, eller annen gul ost
1 ss
Smør
0,5 ts
Salt

Smak til med

1 klype
Salt
1 klype
Pepper

Slik gjør du

Trinn 1

Sett ovnen på 180°C.

Trinn 2

Skjær pølsen i biter og poteter i terninger. Stek pølsene sammen med potetterningene i smør i en stekepanne på middels varme. Kutt purre i skiver på ½ cm og vend inn i blandingen. Smak til med salt og kvernet, sort pepper.

Trinn 3

Visp sammen melk, egg og salt i en bolle og vend inn grønnsaker og pølsebiter. Kutt tomater og ost i terninger på 1 x 1 cm. Bland alt godt sammen og hell over i en stor, godt smurt, ildfast form. Stek omeletten i ovnen ved 180°C i ca. 10 minutter, til den er fast.