Hente oppskriftsvarer fra kalenderen din?

Velg oppskrifter

Del på e-post Skjul handlelapp
Bondeomelett med pølse

Oppskrift på Bondeomelett med pølse

Enkel hverdagsmiddag eller mettende brunsjrett? Denne omeletten passer like bra som begge deler.

Tidsbruk 30 minutter
Inneholder 11 ingredienser
Handlet 666 ganger

Skaler oppskriften

Voksne
2
Barn
2


Bondeomelett

0,5 dl Lettmelk
500 g Ferdig middagspotet, Bama
0,5 stk Purre
400 g Kjøttpølse
6 stk Egg
50 g Jarlsberg-ost, eller annen gul ost
1 ss Smør
0,5 ts Salt
2 stk Tomater

Smak til med

1 klype Salt
1 klype Pepper

Del vår Bondeomelett med pølse oppskrift


Slik lager du Bondeomelett med pølse

Trinn 1

Sett ovnen på 180°C.

Trinn 2

Skjær pølsen i biter og poteter i terninger. Stek pølsene sammen med potetterningene i smør i en stekepanne på middels varme. Kutt purre i skiver på ½ cm og vend inn i blandingen. Smak til med salt og kvernet, sort pepper.

Trinn 3

Visp sammen melk, egg og salt i en bolle og vend inn grønnsaker og pølsebiter. Kutt tomater og ost i terninger på 1 x 1 cm. Bland alt godt sammen og hell over i en stor, godt smurt, ildfast form. Stek omeletten i ovnen ved 180°C i ca. 10 minutter, til den er fast.


Dra ned i kalender