Bondeomelett med pølse

Tidsbruk 30 minutter
11 ingredienser
875 planlagt
Bondeomelett med pølse
Legg oppskrift
i handlelapp
Enkel hverdagsmiddag eller mettende brunsjrett? Denne omeletten passer like bra som begge deler.

Velg antall personer

2 voksne
2 barn

Ingredienser

Bondeomelett

400 g
Kjøttpølse
500 g
Ferdig middagspotet, Bama
0,5 stk
Purre
0,5 dl
Lettmelk
6 stk
Egg
2 stk
Tomater
50 g
Jarlsberg-ost, eller annen gul ost
1 ss
Smør
0,5 ts
Salt

Smak til med

1 klype
Salt
1 klype
Pepper

Slik gjør du

Trinn 1

Sett ovnen på 180°C.

Trinn 2

Skjær pølsen i biter og poteter i terninger. Stek pølsene sammen med potetterningene i smør i en stekepanne på middels varme. Kutt purre i skiver på ½ cm og vend inn i blandingen. Smak til med salt og kvernet, sort pepper.

Trinn 3

Visp sammen melk, egg og salt i en bolle og vend inn grønnsaker og pølsebiter. Kutt tomater og ost i terninger på 1 x 1 cm. Bland alt godt sammen og hell over i en stor, godt smurt, ildfast form. Stek omeletten i ovnen ved 180°C i ca. 10 minutter, til den er fast.